Αναστασία Τουρούτογλου

Κέρδισε τις εντυπώσεις -στα social media τουλάχιστον- το νέο κομμάτι με τον ιντριγκαδόρικο τίτλο "Αγνός Γκάλης", που λάνσαρε ο The Boy ως προάγγελο του νέου του άλμπουμ (το ακούτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης). Το τελευταίο λέγεται Έτοιμοι Ένα, έχει ως παραγωγό τον Κτίρια Τη Νύχτα και θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο, CD και ψηφιακά από την Inner Ear, τη Δευτέρα 16  Μαΐου. Μετά από λίγους μήνες, θα κυκλοφορήσει και η συνέχειά του, Έτοιμοι Δύο.

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Βούλγαρη και το δελτίο τύπου που έστειλε η εταιρεία,
«Το Έτοιμοι Ένα είναι μια γυναίκα που κρατάει μια φορτωμένη βαλίτσα και περιμένει κάποιον στο σταθμό του τρένου. Μέσα στη βαλίτσα της κρύβεται όλη της η ζωή. Φωτογραφίες απ’ τα σχολικά χρόνια, σημειωματάρια που καταγράφει τις ερωτικές της φαντασιώσεις, ρούχα με λεκέδες από την ζωή που προσπαθεί να αφήσει πίσω της. Στο βλέμμα της βλέπουμε μόνο το μέλλον της».

Το Έτοιμοι Δύo, πάλι, «είναι ο άνθρωπος που περιμένει η γυναίκα στο σταθμό. Μαζί θα φύγουν με το πρώτο τρένο για να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο. Τότε μόνο τα τραγούδια τους θα ολοκληρωθούν. Όταν συναντήσει ο ένας τον άλλο».

{youtube}n7DkFy_oM_w{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured