Αναστασία Τουρούτογλου

UPDATE: Λόγω των μαζικών απεργιών του διημέρου και την έλλειψη μέσων μεταφοράς, η συναυλία μεταφέρεται για την άλλη Παρασκευή 13 Μαΐου

Με ανυπομονησία αναμένει το εγχώριο κοινό την επιστροφή των Planet Of Zeus στο συναυλιακό σανίδι, ειδικά τώρα που κυκλοφορεί και νέο άλμπουμ. Μιλάμε άλλωστε για μία από τις πλέον αγαπητές και δημοφιλείς μπάντες των τελευταίων χρόνων, με τις μνήμες από το εντυπωσιακό sold-out στην Ιερά Οδό να είναι ακόμα νωπές.

Το Avopolis σας δίνει λοιπόν την ευκαιρία να διεκδικήσετε 1 διπλή πρόσκληση για τη συναυλία του Σαββάτου (7/5) στο Piraeus 117 Academy.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι και μπορείτε να λάβετε μέρος στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., αναφέροντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί με προσωπικό e-mail την Παρασκευή μέχρι τις 13.00 και θα παραλάβει τη διπλή πρόσκλησή του στο Piraeus 117 Academy, με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

{youtube}CfGvtZoDkBk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured