Αναστασία Τουρούτογλου

φωτογραφία: Αφροδίτη Χουλάκη

Λίγο πριν την επίσημη έκδοση του νέου της προσωπικού δίσκου Βαβέλ, η Νατάσσα Μποφίλιου συμμετέχει με τη φωνή της σε ένα νέο ψηφιακό ΕΡ που μόλις κυκλοφόρησε από τη Feelgood, ερμηνεύοντας δύο πολυακουσμένα και ιδιαιτέρως αγαπητά στο κοινό τραγούδια.

Πρόκειται για τη "Σκλάβα" (Γιώργος Μουζάκης/Γιώργος Γιαννακόπουλος), μεγάλη επιτυχία για την Τζένη Βάνου πίσω στη δεκαετία του 1960, και για το κλασικό του ελαφρού ρεπερτορίου "Ας Ερχόσουν Για Λίγο" (Μιχάλης Σουγιούλ/Μίμης Τραϊφόρος), που χάρισε τεράστια αναγνωρισιμότητα στη Δανάη, πίσω στο 1948 και την εποχή των singles 78 στροφών.

Τα τραγούδια είναι πειραγμένα από τον αδερφό της ερμηνεύτριας Αντώνη Μποφίλιο (χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Antonis B), στον οποίον ανήκει το ΕΡ Rappel, και εκ νέου ενορχηστρωμένα από τον Δημήτρη Σιάμπο, σε μια απόπειρα να ενταχθούν σε μια σημερινή, urban αισθητική.

Τα δύο βιντεοκλίπ υπογράφει ο Χρήστος Γκίνης, ο οποίος τα έχει φτιάξει με τη λογική μιας ενιαίας ιστορίας αγάπης, που ξεκινάει με τη "Σκλάβα" και ολοκληρώνεται με το "Ας Ερχόσουν Για Λίγο". Δείτε τα αμέσως παρακάτω.

{youtube}aeww2A5hVGA{/youtube}

{youtube}Vsw3-yfU6u0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured