Δελτίο Τύπου

H M² Music Entertainment παρουσιάζει:

Appalachian Cobra Worshipers 

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

LIVE @ ΟΡΦΕΑΣ Bar Café Restaurant

(Φωκίωνος Νέγρη 25 – Κυψέλη ,Τηλ.210.86.68.544) 

Έναρξη: 21.30 – Είσοδος ελεύθερη

Παλιές και καινούριες ιστορίες βουτηγμένες σε αμερικάνικους country και roots ρυθμούς θα μας πουν οι Appalachian Cobra Worshipers το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στον Ορφέα, το νέο bar-restaurant της Κυψέλης. Από τα swamp-blues των Απαλαχίων στην dirty gospel της Νέας Υόρκης, οι ACW θα μας ταξιδέψουν στον χρόνο και σε μυστηριώδη και επικίνδυνα μέρη, με μια ακόμα μυσταγωγική εμφάνισή τους.

Οι A.C.W , δημιουργήθηκαν το 2011 , από μέλη των Illegal Operation, με στόχο να προσεγγίσουν τον ήχο του Folk των Απαλαχίων, διασκευάζοντας παλιά παραδοσιακά Αμερικάνικα τραγούδια ή ακόμη και σύγχρονες συνθέσεις του ίδιου μουσικού κλίματος.

Το όνομα είναι ένα εφεύρημα και έχει αναφορά στα Απαλάχια όρη, βασικό πυρήνα της Αμερικανικής μουσικής παράδοσης, αλλά και σε μία χριστιανική αίρεση της περιοχής, η οποία έχει ως μέρος του τελετουργικού της , το χειρισμό δηλητηριωδών φιδιών (snake handling).

Οι A.C.W κάνουν εμφανίσεις σε ετερόκλητα μέρη όπως σε πιτσαρίες, μεζεδοπωλεία, δισκάδικα, παγκάκια, σπίτια γνωστών και αγνώστων, μπαρ αλλά και σε μικρούς και μεγάλους συναυλιακούς χώρους, ανοίγοντας για μπάντες όπως οι Dead Brothers και ο C.W. Stoneking. 

Το πρώτο τους και ομώνυμο LP ηχογραφήθηκε ζωντανά, με παρουσία κοινού και κυκλοφόρησε το 2016 σε 200 αντίτυπα λευκού βινυλίου από την InnerEar.

Τους A.C.W αποτελούν οι Μανώλης Αγγελάκης (φωνή, κιθάρες, μαντόλα), Στάθης Ιωάννου (μπάντζο, κιθάρες, φωνητικά), Μάριος Σαρακηνός (κρουστά), Γιώργος Τσαλκίδης (κοντραμπάσο, φωνητικά).

ACW page : https://www.facebook.com/AppalachianCobraWorshipers/

{youtube}0cexFe5uMu8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured