Lefteris Moumtzis + Flying Ibex (UK)

Τρίτη 1 Νοεμβρίου στις 21:00

Είσοδος: 6 ευρώ

Ο Λευτέρης Μουμτζής (J.Kriste, Master of Disguise, Trio Tekke κ.α.) εδώ και ένα χρόνο περίπου έχει ταξιδέψει σε Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία περιοδεύοντας το δίσκο του 'Now Happiness'. Τώρα έρχεται στην Αθήνα για μια ξεχωριστή εμφάνιση παρέα με τον Barnaby Keen του λονδρέζικου γκρουπ Flying Ibex.

Στο πρώτο μέρος ο Μουμτζής θα παίξει κομμάτια του καινούριου του δίσκου καθώς και κάποια από J.Kriste, συνοδεία του μουσικού Δημήτρη Χατζηζήση (ηλ. κιθάρα, βιολί, φωνητικά), ενώ στο δεύτερο μέρος οι δύο τους, μαζί με τον Μιχάλη Καπηλίδη στα τύμπανα, θα πλαισιώσουν τον Keen για ένα σετ με κομμάτια των Flying Ibex. Tα κομμάτια του Keen είναι ένα μονάδικο κράμα από έντονους ρυθμούς εμπνευσμένους από Βραζιλία, Αφρική και dub με όμορφες αρμονίες και ψυχεδελικές μελωδίες. Έχει συνεργαστεί με αρκετούς ποπ καλλιτέχνες σαν songwriter και παραγωγός ενώ είναι μέλος του γκρουπ Electric Jalaba, το οποίο παίζει παραδοσιακή Μαροκινή μουσική με afrobeat και funk στοιχεία. 

Το σετ του Λευτέρη Μουμτζή είναι ατμοσφαιρικό, αποτελούμενο κυρίως από μπαλάντες, οι οποίες περιστασιακά ντύνονται με beats από λούπες του Χατζηζήση και ψυχεδελικούς αυτοσχεδιασμούς, πάντα με πυρήνα τα τραγούδια και τις ιστορίες τους. Ένα σετ που κυλάει με μια ήρεμη αρμονία αφήνοντας στον ακροατή μια γλυκιά αίσθηση αισιοδοξίας. Στυλιστικά, τα κομμάτια δανείζονται στοιχεία από φολκ, ambient, τζαζ και κλασική μουσική.

Facebook: www.facebook.com/LefterisMoumtzis

Website: www.moumtzis.com

Facebook: www.facebook.com/flyingibex

six d.o.g.s

Αβραμιώτου 6-8

Μοναστηράκι

T: +30 210 3210510

W: http://sixdogs.gr/

{youtube}egdUzVlEZDw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured