Δελτίο Τύπου

TAKI TSAN + ΘΥΤΗΣ

Τιμή εισιτηρίου : 6 ευρώ (τα 100 πρώτα), 8 ευρώ προπώληση, 10 ευρώ ταμείο 

Σημεία προπώλησης : www.viva.gr, καταστημάτα Public, SevenSpots, Media Markt, Reload (Πανεπιστημίου 54), Ευριπίδης, Syd Records (Πρωτογένους 13, Ψυρρή)

Το κακό παιδί των ZN και το κακό παιδί των RNS σε μία off the hook συνάντηση που θα μας θυμήσει στιγμές απο τα παλιά.

Μαζί τους ο DJ Alx και ο Dennis Green στα ατσάλινα πλατό.

Να ΄σαι έτοιμος. 

Να ΄σαι δυνατός. 

Να ΄σαι εκεί.

TAKI TSAN

Ενεργός στη δισκογραφία από το 1997, ο Taki Tsan μας έχει χαρίσει 3 προσωπικά άλμπουμ και πολλά ακόμα projects. Είναι η μεγαλύτερη επιρροή για τους νέους rappers μιας και αγκαλιάζει τη νεολαία, δίνοντας ευκαιρίες σε νέους να ακουστούν. O Taki Tsan έχει παίξει σε αναρίθμητα live, όπου σκοράει το μικρόφωνο και το stage όπως κανένας άλλος.

ΘΥΤΗΣ

Ο Θύτης ξεκίνησε να γράφει το 99 τους πρώτους του στίχους επηρεασμένος από το περιβάλλον της γειτονιάς του, το Περιστέρι. Αργότερα, το 2003, εντάχθηκε στο δυναμικό του Barcode Crew όπου και κυκλοφόρησε τα πρώτα του singles διαδυκτιακά και από χέρι σε χέρι, σε κασσέτες και cds.

Συμμετείχε σε όλες τις δισκογραφικές δουλειές του Λεκτικού Επεξεργαστή. Το 2012 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο “κομμάτια” από το ανεξάρτητο label Knkuc, του οποίου είναι μέλος μέχρι και σήμερα.

Το 2014 κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον Στιχοπαθή το άλμπουμ “Τελευταία Κατοικία”.

To 2016 κυκλοφόρησε το άλμπουμ “Ποίηση Τουαλέτας”, και πλέον, ως μέλος του θρυλικού underground σχήματος RNS, συμμετείχε στο δίσκο “Λόχος Μαζικών Καταστροφών”.

{youtube}ykdCucgKg-o{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured