Όσκαρ 2018: Πού θα γίνουν τα επίσημα live πάρτι προβολής;

Δε θα περάσουν κι άσχημα οι καλεσμένοι που δε θα περπατήσουν το κόκκινο χαλί...

Σε περίπτωση που ανησυχούσες, θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε, ότι ζηλευτά δε θα περάσουν μόνο όσοι πάνε στην τελετή των Όσκαρ, αλλά και τα μέλη της Ακαδημίας παρέα με πρόσωπα της βιομηχανίας του κινηματογράφου, καθώς θα διοργανωθούν επίσημα live πάρτι προβολής, τόσο στην Νέα Υόρκη όσο και στο Λονδίνο.

Στο Λονδίνο, η Ακαδημία κανόνισε για άλλη μια φορά, η λαμπερή τελετή να προβληθεί στο ξενοδοχείο Ham Yard στο Soho. Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μεταμεσονύχτιο δείπνο, το οποίο θα περιλαμβάνει espresso martinis, με σκοπό να κρατήσουν τους καλεσμένους ξύπνιους για την βραδιά!

oscars_viewingparties_01.jpg

Οι παρευρισκόμενοι του πάρτι θα απολαύσουν όλη την μαγεία των βραβείων Όσκαρ, από τις αφίξεις των σταρ στο κόκκινο χαλί μέχρι και την ανακοίνωση του μεγάλου βραβείου της βραδιάς, αυτό για την Καλύτερη Ταινία της χρονιάς.

Αντίστοιχο πάρτι θα πραγματοποιηθεί στο θρυλικό Rainbow Room στην Νέα Υόρκη. Στον εκπληκτικό χώρο που στεγάζεται στον 65ο όροφο του Rockefeller Plaza, οι καλεσμένοι με θέα την μητρόπολη θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό και απολαυστικό μενού, ενώ παρακολουθούν την 90η τελετή των βραβείων Όσκαρ!

oscars_viewingparties_02.jpg

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α’ προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured