Ποιοι θα πουν φέτος «and the Oscar goes to»;

Οι σταρ που θα δούμε να κρατάνε τα μαγικά φακελάκια...

Η αντίστροφη μέτρηση μέχρι την 4η Μαρτίου που θα προβληθεί η 90η τελετή των βραβείων Όσκαρ έχει ξεκινήσει! Ποιους θα δούμε όμως στην σκηνή των φετινών βραβείων πέρα από τους... νικητές;

Ξέρεις σε ποιους αναφερόμαστε. Σε εκείνους που  λένε την αγαπημένη μας φράση από την βραβεία, “And the Oscar goes to…”, που ανακοινώνουν δηλαδή πρώτα τις υποψηφιότητες και μετά τον νικητή.

Ποιοι θα είναι φέτος; 

Margot Robbie, Emily Blunt, Sandra Bullock, Dave Chappelle, Eugenio Derbez, Ansel Elgort, Jane Fonda, Jodie Foster, Eiza González, Ashley Judd, Nicole Kidman, Matthew McConaughey, Helen Mirren, Rita Moreno, Lupita Nyong’o, Christopher Walken, Mahershala Ali, Viola Davis, Laura Dern, Jennifer Garner, Tiffany Haddish και Emma Stone μεταξύ άλλων!

Μαζί με την λαμπερή λίστα των παρουσιαστών, στην σκηνή θα παρευρεθεί και ο βασικός οικοδεσπότης των βραβείων Jimmy Kimmel, ο οποίος θα παρουσιάσει για 2η συνεχόμενη χρονιά τα Όσκαρ.

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α’ προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured