Η μουσική πλευρά των βραβείων Όσκαρ 2018

Ποιους θα δούμε live τη νύχτα της Κυριακής;

Για την 90η τελετή των βραβείων Όσκαρ, τη νύχτα της Κυριακής 4 Μαρτίου, οι παραγωγοί Michael De Luca και Jennifer Todd διευκρίνισαν ότι θα λάβουν χώρα ζωντανά sets από τους καλλιτέχνες που έχουν προταθεί φέτος για το αγαλματίδιο Καλύτερου Τραγουδιού -θέλοντας να ισχυροποιήσουν τις σχετικές υποψηφιότητες του θεσμού.

Έτσι, όσοι βρεθούν παρόντες και οι εκατομμύρια άνθρωποι ανά την υφήλιο που αναμένεται να δουν την τελετή από τις οθόνες τους, θα ακούσουν τον Sufjan Stevens να παίζει live το "Mystery Of Love" από το Call Me By Your Name, αλλά και τη Mary J. Blige να τραγουδά το "Mighty River", από το soundtrack για το Mudbound, ταινία που της έχει δώσει σημειωτέον και 2η υποψηφιότητα, στην κατηγορία Β΄Γυναικείου Ρόλου. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των Oscars που ο ίδιος άνθρωπος είναι υποψήφιος και ως τραγουδιστής και ως ηθοποιός.

Παρών θα είναι βέβαια και ο γνώριμος του θεσμού Common -νικητής το 2014 παρέα με τον John Legend με το "Glory", από την ταινία Selma- ο οποίος θα πει με την Andra Day το "Stand Up For Something" (από την ταινία Marshall), ένα τραγούδι γραμμένο από τη Diane Warren. Η Settle, επίσης, θα τραγουδήσει το "This Is Me" από το The Greatest Showman.

Θα δούμε τέλος και τον Miguel, που θα τραγουδήσει το "Remember Me" από το Coco παρέα όχι μόνο με τη Natalia LaFourcade (όπως στο soundtrack), αλλά και με τον γνωστό Μεξικανό ηθοποιό Gael García Bernal.

Οι δικές μας ευχές για τη νίκη, πάνε στον Sufjan Stevens. Νομίζουμε ότι έχει το δυνατότερο τραγούδι από όλα τα υποψήφια, αλλά κι αυτό που κατάφερε να σχετιστεί πιο πετυχημένα με τις εικόνες της ταινίας που το περιέχει.

{youtube}KQT32vW61eI{/youtube}

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α’ προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured