Σε συζητήσεις με τη Lucasfilm για να ερμηνεύσει ξανά τον Lando Calrissian βρίσκεται ο Donald Glover, γεγονός που πρόσφατα επιβεβαίωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο GQ.

Ο 39χρονος ηθοποιός και μουσικός αναφέρθηκε στη συνέντευξη στο πόσο απόλαυσε τη συμμετοχή του στο Solo: A Star Wars Story του 2018, μιλώντας παράλληλα για την αγάπη του για το σύμπαν του Star Wars. Μιλώντας για την πιθανότητα επιστροφής στον ρόλο, ο ίδιος δήλωσε: «Μιλάμε για αυτό. Αυτά μπορώ να πω για την ώρα χωρίς την [πρόεδρο της Lucasfilm] Kathleen Kennedy να με στοιχειώνει».

Η Lucasfilm ανακοίνωσε για πρώτη φορά τη δημιουργία μιας τηλεοπτικής σειράς με τίτλο Lando το 2020, χωρίς ωστόσο να έχει διαρρεύσει άλλες πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή. Το σχετικό statement ανέφερε τότε: «Ο αγαπημένος αχρείος του γαλαξία, ο Lando Calrissian, θα επιστρέψει στο Lando, μια ολοκαίνουρια event series για το Disney+. Ο Justin Simien βρίσκεται στα πρώτα στάδια για το ξεκίνημα της παραγωγής».

Δεν γνωρίζουμε αν ο Glover συζητά για το συγκεκριμένο project, το βέβαιο είναι ότι εκείνος θα ήθελε να επιστρέψει στον ρόλο του Lando ξανά, κατά δήλωσή του στο GQ.

Πέρα από τα νέα σχετικά με το Star Wars, ο Glover επέστρεψε πρόσφατα με τη νέα του τηλεοπτική σειρά, το Swarm. Βασισμένο σε πραγματικές ιστορίες γύρω από το θεότρελο Beyoncé fandom — και γραμμένο μεταξύ άλλων από τη Malia Obama — το Swarm έχει εισπράξει μέχρι στιγμής εξαιρετικές κριτικές.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured