Τις τελευταίες εβδομάδες είδαμε πάρα πολλές φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα του Joker, με τη Lady Gaga να κυκλοφορεί στους δρόμους ως Harley Quinn, όμως τώρα έχουμε στα χέρια μας την πρώτη επίσημη εικόνα.

Την έδωσε στη δημοσιότητα ο Todd Phillips που σκηνοθετεί την ταινία, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν. «Ευχαριστώ αυτούς τους δύο (σ.σ. Lady Gaga και Joaquin Phoenix αλλά και το καλύτερο συνεργείο στην πιάτσα. Τώρα θα συρθώ στην... σπηλιά μου (αίθουσα μοντάζ) για να ολοκληρώσω τη δουλειά» έγραψε ο σκηνοθέτης στο Instagram.

Tο σίκουελ της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου του 2024. Ο τίτλος είναι Joker: Folie À Deux και θυμίζουμε ότι Phoenix είχε βραβευθεί με όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία του 2019. Oι πληροφορίες λένε η ταινία θα έχει πολλά στοιχεία στοιχεία μιούζικαλ.

H πρώτη ταινία είχε μπάτζετ λίγο πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια και ξεπέρασε σε εισπράξεις το ένα δισεκατομμύριο, ενώ έκανε τεράστια επιτυχία και στην Ελλάδα αφού με πάνω από 900.000 εισιτήρια ήταν η μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία στη χώρα μας για την προηγούμενη δεκαετία.

https://www.instagram.com/p/Cqq6PdRp-HZ/



Ακολουθήστε το Roxx για να μαθαίνετε πρώτοι  για μουσική, σειρές και ταινίες. 

Πηγή

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured