Η θρυλική κούκλα της Mattel, η Barbie, αποκτά την πρώτη της live action ταινία το ερχόμενο καλοκαίρι και στο ολοκαίνουριο trailer της παρελαύνουν μια σειρά από A-list celebrities! Πιο συγκεκριμένα, η Greta Gerwig, σκηνοθέτρια και σεναριογράφος της ταινίας, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για αυτήν, στο οποίο και παρακολουθούμε μια σειρά από Barbies και Kens σε έναν plastic-fantastic και σίγουρα ροζ γαλαξία.

Το trailer της ταινίας – με τη Margot Robbie πρωταγωνίστρια – ανοίγει με το καλωσόρισμα των θεατών στον κόσμο της Barbie, όπου οι πολλές διαφορετικές εκδοχές της περιλαμβάνουν ηθοποιούς και τραγουδίστριες στον ρόλο της, όπως οι Dua Lipa, Issa Rae, Emma Mackey, Alexandra Shipp και Kate McKinnon. Οι διαφορετικές versions του αγοριού της, του Ken, ενσαρκώνονται από τους Ryan Gosling, Simu Liu, Ncuti Gatwa και Kingsley Ben-Adir μεταξύ άλλων.

Και μπορεί το trailer της ταινίας να μην αποκαλύπτει και πολλά ως προς την υπόθεση, αυτό που συμπεραίνουμε πάντως είναι πως ξαφνικά η πρωταγωνίστρια και ο φίλος της προσγειώνονται στον Πραγματικό Κόσμο, ευτυχώς έχοντας μαζί τους τα κίτρινα rollerblades του Ken!

Το εντυπωσιακό Barbie cast περιλαμβάνει επίσης τον Will Ferrell ως τον CEO της Mattel, την America Ferrera, τον Michael Cera, τον Connor Swindells, την Emerald Fennell, την Ariana Greenblatt, την Rhea Perlman και τον John Cena, με την Helen Mirren στον ρόλο της αφηγήτριας.

Η Gerwig συνέγραψε τη Barbie μαζί με τον σύντροφό της και επί χρόνια συνεργάτη,  Noah Baumbach. Η ταινία θα βρεθεί στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου. Δείτε το trailer της και τα διάφορα character posters που ήρθαν στη δημοσιότητα πιο κάτω.

Margot Robbie as Barbie

Ryan Gosling as Ken in Barbie

Dua Lipa as Barbie

Emma Mackey as Barbie

Simu Liu as Ken in Barbie

Michael Cera as Allan in Barbie

Alexandra Shipp as BarbieNcuti Gatwa as Ken in Barbie

Hari Nef as Barbie

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured