“We are Motorhead and we play Rock’n’Roll!”. Ετσι ξεκίνησε και έτσι τελείωσε ο Lemmy την συναυλία και μετά από ένα live του ιστορικού συγκροτήματος, νοιώθεις πως αν δεν υπήρχαν οι Motorhead ένα κενό θα έχασκε κάτω από τα πόδια του rock’n’roll.

Ατέλειωτο headbanging συνόδευε τα νέα τραγούδια τους από το “Kiss Of Death” album, όπως το “Sword Of Glory” αφιερωμένο σε αυτούς τους “poor bastards in Iraq”, αλλά όπως ήταν φυσικό ο χαμός έγινε με τα κλασικά τους.

Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ο φόρος τιμής στον Phil Lynott με το “Rosalie” και κάποια στιγμή αφού είχαν παίξει αρκετά κομμάτια από ενδιάμεσες περιόδους τους (“Sacrifice” για παράδειγμα), ο Lemmy είπε: “Για κοίτα που ακόμα μετράνε αυτά τα τραγούδια”. Την επόμενη φορά που θα’χει παρόμοιες απορίες πρέπει να ρίξει μια ματιά στον κακό χαμό που γίνεται στη πλατεία και θα βρεί την απάντηση.

Στο encore οι Dee και Campbell πήραν τις ακουστικές κιθάρες τους, ο Lemmy τη φυσαρμόνικά του για να μας παίξουν το καταπληκτικό “Whorehouse Blues” και για να ανάψουν τα αίματα συνέχισαν με το “Ace Of Spades” (όπου συνοδεύτηκε από ρίψη φωτοβολίδων) και τέλειωσαν (και μας αποτελείωσαν) με το “Overkill”...

Συμπερασματικά να πούμε πως ο πλανήτης rock’n’roll χρειάζεται περισσότερους Lemmy για σωθεί.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured