Η όμορφη βραδιά ξεκίνησε με τους Locomondo και την ψαγμένη, χαλαρή ska – reggae που πρεσβεύουν. Συγκροτημένη μπάντα που δεν αρκείται στην απλή μεταφορά των τζαμαϊκάνικων ήχων, αλλά ξέρει και πώς να εμπλουτίζει το είδος με ελληνικά λαϊκά και δημοτικά στοιχεία και ξεσήκωσαν τον κόσμο, ιδιαίτερα στην εκτέλεση της “Φραγκοσυριανής”.

Oι Ska Cubano έκαναν και τα βράχια να χορέψουν με το υπέροχο μίγμα reggae, son, calypso, mambo, cumbia και ska που μας σέρβιραν. Ένα κοινό στην πλειοψηφία του νεανικό με κυρίαρχο το θηλυκό στοιχείο, που ήξερε τι θα δει και τι θ’ακούσει, με σκοπό τον χορό μέχρι τελικής πτώσεως και η πολυεθνική μπάντα τους έκανε το χατήρι και με το παραπάνω.

Από την στιγμή που ο Natty Bo βγήκε στη σκηνή και μέχρι την τελευταία νότα του encore παρέσυραν το κοινό σε έναν ξέφρενο χορό και βοηθούντος του άφθονου αλκοόλ το όλο σκηνικό έμοιαζε περισσότερο με Διονυσιακό πανηγύρι και λιγότερο με μια απλή συναυλία... Αναφωνήσαμε μαζί τους “Ay Caramba!” και εξαντλημένοι πήραμε το δρόμο της επιστροφής.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured