10 λόγοι για τους οποίους αξίζει να δεις τον Al di Meola στο Great American Music Hall στο Σαν Φρανσίσκο:

1. Γιατί μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου σε κανονικό ποτήρι και όχι σε αυτές τις πλαστικές αηδίες που σου δίνουν στα υπόλοιπα live.

2. Γιατί μπορείς να κάτσεις σε καρέκλα με τραπεζάκια σαν άνθρωπος, χωρίς να χρειάζεται να παλέψεις με την ιδρωμένη (και μεθυσμένη) πιτσιρικαρία, όπως συμβαίνει στις περισσότερες συναυλίες του Great American Music Hall (Jello Biafra anyone?).

3. Γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα του Meola ‘μόνο το κοινό του Σαν Φρανσίσκο (μαζί με αυτά του Σικάγο, της Νέας Υόρκης, του Σιάτλ και του Λος Άντζελες) μπορεί να καταλάβει γιατί ο τίτλος “Consequence of chaos“ είναι εμπνευσμένος από τον Bush’.

4. Γιατί έχεις την πολυτέλεια να ακούσεις ένα ηλεκτρικό κι ένα ακουστικό σετ και να απολαύσεις μουσικούς οι οποίοι πραγματικά γουστάρουν αυτό που παίζουν (ειδικά ο Αργεντινός πληκτράς!).

5. Γιατί μπορείς να δεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη χωρίς πολλά εφέ, φώτα και φανφάρες.

6. Γιατί στο διάλειμμα μεταξύ των σετ το κοινό μπορεί να συζητήσει για κάτι περισσότερο από το πόσο πιωμένο είναι.

7. Γιατί ο Meola μετά το τέλος της συναυλίας θα κάνει ένα διαλειμματάκι και στα δέκα λεπτά θα βγει να υπογράψει δίσκους, αυτόγραφα και ότι άλλο του παρουσιάσεις προς υπογραφή, αφού πρώτα θα κάτσει να φωτογραφηθείς μαζί του.

8. Γιατί είναι τρομερό να ακούς κομμάτια σαν το “Mediterranean Sundance“ να γίνονται 10λεπτα σόλα.

9. Γιατί παρότι ήταν Δευτέρα, νοιώσαμε σαν να ήταν “Friday night in San Francisco“.

10. Γιατί εν τέλει ένας μουσικός δεν είναι ανάγκη να παίζει σε τεράστια, απρόσωπα και πανάκριβα venues για να αποδείξει την αξία του.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured