Olga K.



Booze, bikes and tattoos.

Η δεύτερη κατά σειρά συναυλία του Labor Day ήταν σε μια πόλη λίγο πιο έξω από το Ντένβερ, σε ενα motorcycle rally στην καρδιά των Rockies. Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Thunder in the Rockies κατάφερε να μαζέψει περισσότερους από 70,000 λάτρεις των δύο τροχών (και του lifestyle αυτών) από όλη την Αμερική για τέσσερις ολόκληρες ημέρες. Άλλο να σας το περιγράφω και άλλο να το βλέπετε: Harley, σκόνη και δερμάτινα μέχρι εκεί που έφτανε το μάτι σου.

Και να μην είσαι φανατικός μηχανόβιος, σίγουρα κάτι ενδιαφέρον θα έβρισκες στο φεστιβάλ. Από stunt shows και επιδείξεις καινούργιων (και customized) μοντέλων Harley, μέχρι τελετές γάμων για μηχανόβιους, δερμάτινα ρούχα και αξεσουάρ και φυσικά άπειρες μηχανές πάσης φύσεως. Ανάμεσα στις μπύρες, τα φαγητά και τις επιδείξεις, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει τον Bill Engvall των Blue Collar Comedy (ένα γκρουπ κωμικών που ξεκίνησε ο Jeff Foxworthy σατιρίζοντας τους rednecks) και τους Quiet Riot, θρύλους της glam metal σκηνής του Λος Άντζελες.

Για να σας πω την αλήθεια, επειδή έχω δει διάφορες μπάντες από εκείνη την mid-80s glam/sleaze σκηνή στο Λος Άντζελες να έχουν καταντήσει καρικατούρα του ίδιου τους του εαυτού, διατηρούσα τις αμφιβολίες μου για το συγκεκριμένο live. Παρόλα αυτά, ο Kevin DuBrow και η παρέα του (Frankie Banali στα drums, Alex Grossi στη κιθάρα και Chuck Wright στο μπάσο) με εντυπωσίασαν με την ενέργειά τους, παρά το προχωρημένο της ηλικίας τους (ο DuBrow έχει ήδη πατήσει τα πρώτα -ήντα). Πάντα χαρισματικός και εκκεντρικός, ο DuBrow -η τελευταία στιλιστική μετενσάρκωση του οποίου παραπέμπει ανησυχητικά στον Rod Stewart- παρέσυρε το κοινό με κλασσικά χιτάκια όπως τα "Bang your head (Metal health)", "Mama weer all crazee now", "Condition critical", "Slick black Cadillac", "Cum on feel the noise", παίζοντας και αρκετά από το καινούργιο "Rehab", το οποίο πλάκα-πλάκα είναι αρκετά καλό. Cum on feel the noise…αυτά είναι!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured