Εύη Χουρσανίδη

Τι ξέρω για την Chloé Caillet. Ότι κατάγεται από το Παρίσι. Ότι είναι περιζήτητη DJ στον χώρο της μόδας (βλέπε Louis Vuitton, Burberry, Miu Miu). Ότι έχει υπάρξει resident DJ σε μερικά από τα μεγαλύτερα clubs του κόσμου (το Pacha της Ibiza, το Fabric του Λονδίνου, το TekSupport της Νέας Υόρκης, το Brooklyn Mirage, το Rumors του Guy Gerber, το Circoloco στην Ibiza κ.α.). Ότι έχει απασχολήσει πολλάκις τον μουσικό τύπο (DJ Mag, Mixmag, Wonderland Magazine, CRACK Magazine κ.α.). Ότι έχει ρεμιξάρει τον Beck. Ότι έχει κυκλοφορήσει μια σειρά δικά της singles στην XCESS RECORDS. Ότι έχει παίξει στο Glastonbury. Κι ότι αυτή την Κυριακή 26 Νοεμβρίου θα είναι στην πόλη μας.

 

 

Τι καλύτερο από ένα quick chat με την Chloé Caillet, λίγο πριν προσγειωθεί στην Αθήνα για το δεύτερο Κυριακάτικο απογευματινό EDEN party της σεζόν.

plissken-eden-crowd-promo

 «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Νέα Υόρκη.

Τα πιο happy μέρη σε όλον τον κόσμο είναι η Ibiza και το Miami.

Λατρεύω τον ωκεανό.»

«Θυμάμαι τον πατέρα μου να με μυεί στους Pink Floyd. Μου έβαλε να ακούσω ολόκληρο το Dark Side of the Moon όταν ήμουν 7 χρονών. Θυμάμαι να ακούω το "Echos", που κρατάει περίπου 27 λεπτά. Αυτό το κομμάτι πραγματικά μου άλλαξε τη ζωή.»

s2023_artistas_fitxaweb_chloecaillet

«5 highlights της ζωής μου:

- Όταν έπαιξα στο Glastonbury.

- Όταν έπαιξα για τα 80ά γενέθλια του Mick Jagger.

- Όταν ξεκίνησα να διοργανώνω τα δικά μου parties, τα Smile.

- Τα γενέθλιά μου στο Circoloco, ήμουν η DJ της βραδιάς, όλη μου η οικογένεια ήταν πίσω από το DJ booth.

- Όταν έπαιξα στο καρναβάλι του Ρίο στη Βραζιλία.»

 

«Η πιο αξιομνημόνευτη και εξωπραγματική στιγμή της ζωής μου ήταν όταν μετά το dj set μου στο Καρναβάλι του Ρίο, πήγα σε ένα afterparty μέχρι τις 10 το πρωί και βίωσα στο πετσί μου την ουσία της κουλτούρας, της ελευθερίας και του ήχου της Βραζιλίας. » 

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες τις έχω περάσει στο studio, οπότε ανυπομονώ φοβερά για την Κυριακή, σκοπεύω να παίξω και ακυκλοφόρητα

«Μια ευχή για το 2024; Να δω περισσότερες απίστευτες γυναίκες στα line ups, να έρθει Ειρήνη στον κόσμο.»

 

Ο Αυστραλός παραγωγός Mall Grab, ένας από τους σύγχρονους τιτάνες της ηλεκτρονικής σκηνής και πιο περιζήτητους DJ του κόσμου, καταφθάνει στην Αθήνα να ταρακουνήσει το dancefloor του EDEN, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στο Ωδείο Αθηνών. Μαζί του οι I. Jordan και Chloe Caillet σε ένα από τα καλύτερα lineups που έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα. Το πάρτι θα ανοίξει ο Jay Jay. Εισιτήρια εδώ.

sunday-for-lovers-plissken-eden-lights

 

Διαβάστε επίσης: Τα EDEN parties επιτέλους έφεραν τη μόδα των "daytime raves" και στην Ελλάδα

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured