«Αφού ζήσαμε ένα Ακραίο σε δονήσεις συναυλιακό καλοκαίρι, θέλουμε πριν εξατμιστεί να επιστρέψουμε την ενέργεια που λάβαμε σχεδιάζοντας μια Ακραία Fundracar συναυλιακή βραδιά... μαραθώνιο», δηλώνει απερίφραστα η ελληνική psych reggae μπάντα, προσκαλώντας το κοινό σε ένα πολύωρο live διάρκειας 12 ωρών (!) πριν αποσυρθεί οριστικά για ένα διάστημα, για να ολοκληρώσει τον νέο της Ακραίο δίσκο. «Ετοιμαστείτε για ένα experimental 12ώρο μουσικό meltdown», μας προειδοποιούν, κι εμείς έχουμε 5 ακόμη λόγους να ανυπομονούμε για τα όσα θα διαδραματιστούν αυτή την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στο Arch Club Live Stage.

 

Δεν θα είναι μια απλή συναυλία

...αλλά μια εντυπωσιακή φαντασμαγορία, μια ψυχεδελική υπερπαραγωγή, μία παραισθησιογόνα μέθεξη, με laser show & optical illusions από τον μετρ του είδους LaserDesign.

 

Gemma και Babuska θα μοιραστούν τη σκηνή με τους Fundracar

Δύο ιδιαίτερα, multi-culti και πολυσυλλεκτικά σχήματα ανοίγουν το live. Οι Gemma από το Ρέθυμνο της Κρήτης, που βρίσκουν τον μαγικό τρόπο να συνδυάσουν την παράδοση με την ηλεκτρονική μουσική, μπολιάζοντας τις συνθέσεις τους με tribal ρυθμούς, trance vibes και electropunk στοιχεία και οι Babuska, που  μπερδεύουν reggae, afro, latin και βαλκανικούς ήχους, παρασύροντας το κοινό σε ένα φανταστικό ταξίδι, από την Ανατολή μέχρι τη Δύση. Πέραν των δύο αυτών ονομάτων, που από μόνα τους είναι τρελό... «τυράκι», οι Fundracar, μας έχουν υποσχεθεί και πολλούς guests-έκπληξη «από το παρελθόν και το μέλλον» -δηλώνουμε άκρως περίεργοι!

gemma-band-1-1babuska-promo-photo

 

Σε κάθε τους live οι Fundracar γράφουν ιστορία!

Χωρίς να σνομπάρουν κανένα είδος μουσικής, οι Fundracar συσπειρώνουν διαφορετικούς μουσικούς κόσμους και επιστρατεύοντας γκαζωμένες κιθάρες, βουκολικά πνευστά και rave syths δημιουργούν ένα psych reggae παραλήρημα, που σε συνδυασμό με την punk αισθητική και ενέργεια της μπάντας,  οδηγούν σε ένα τριπάρισμα και μια «θρησκευτική εμπειρία καλύτερη από την κάθε εκκλησία». 

 fundracar-live-5-promo

 

Τον Ιούνιο «έβαλαν φωτιά» στην Τεχνόπολη

Όσοι παρευρέθησαν το καλοκαίρι στην κοινή συναυλία των Fundracar με τους Nightstalker, έχουν ακόμα να το λένε πως έγιναν μάρτυρες μιας βραδιάς-πραγματικού δυναμίτη. Απλά πατήστε play στο παρακάτω video:

 

Θα έχει και after party!

Eπίλεκτοι dj και φίλοι της μπάντας θα αναλάβουν τα decks για να συνεχιστεί το ξεφάντωμα και μετά τα live! Τι καλύτερος τρόπος να στείλουμε θετική ενέργεια στους Fundracar για να ολοκληρώσουν τον νέο τους δίσκο, από το να περάσουμε μαζί τους μια φρενήρη βραδιά από το σούρουπο μέχρι την αυγή και να ενώσουμε τις φωνές μας μαζί τους για να ξορκίσουμε την παράνοια της καθημερινότητας και τα αβάσταχτα αυτού του κόσμου, δημιουργώντας μέσα από τη μουσκή ένα νέο σύμπαν ισότητας, ένωσης και ομορφιάς.

 

FUNDRACAR - GEMMA - BABUSKA

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου

ARCH Club – Live Stage
Ελασιδών 6, Γκάζι  

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Εισιτήρια https://www.more.com/music/fundracar-and-friends-live-in-athens/

 Early bird: 10€  Pre-sale: 13€ Ταμείο: 15€

 Προπώληση εισιτηρίων: more.com και του δικτύου καταστημάτων: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured