Μα για όνομα του Θεού, περιμένουν τώρα αυτή οι μάγκες να πουλήσουν δίσκους μ' αυτά που έχουν να προσφέρουν; Ας πάρουμε τα πράγματα απ' την αρχή:

Ας πάρουμε πρώτα το όνομα: Swinging Steaks. Αυτό τι σημαίνει, οι Περιστρεφόμενες Μπριζόλες ή οι Χορευταρούδες Μπριζόλες; Δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν χάσει τους χορτοφάγους και όσους είναι ενάντια στο θάνατο των ζώων με μια μόνο κίνηση; Από τους υπόλοιπους που μένουν, οι πιο πολλοί θα το βρίσκουν άνοστο σαν όνομα (ίσως όχι σαν περιεχόμενο, μα θυμηθείτε, μιλάμε για ένα cd κι όχι για ένα γεμάτο πιάτο σε ταβέρνα στη Βάρη!) που δεν φανερώνει το είδος της μουσικής που πρεσβεύει. Αν και οι περισσότεροι από εσάς θα υποπτεύεστε ήδη ότι έχουμε να κάνουμε με έναν δίσκο….

Country μουσικής, ακριβώς! Οι λιγότερο κακεντρεχείς θα έριχναν τον όρο Americana στο τραπέζι και θα έφευγαν τρέχοντας για να αποφύγουν τις συνέπειες, αλλά εμείς δεν μασάμε! Λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη! Δεν είναι φίλος μας όποιος έχει ακούσει (άντε, και επηρεαστεί) από το "Sweetheart Of The Rodeo" των Byrds!

Θέλετε να πάμε στο εξώφυλλο; Κάτι μακρινοί μου θείοι που ζουν πια στην Αριζόνα (ή μου είχαν πει Οκλαχόμα; Τα μπερδεύω…) γυρνούν απ' το άρμεγμα και η αγελάδα τους κοιτάζει θανάσιμα που για μια ακόμη φορά της ταλαιπώρησαν τα μαστάρια. Μια μέρα θα πάρει την εκδίκησή της…

…Ή μάλλον την εκδίκηση την έχει πάρει ήδη η ίδια η φύση. Έχετε δει το look της εξαμελούς μπάντας; Καλύτερα αποφύγετέ το με κάθε κόστος. Είναι πασιφανές ότι το γκρουπ είναι το χόμπι μιας ανδροπαρέας με το οποίο καταπιάνονται μετά απ' τις πολλές δουλειές στη φάρμα. Θα μου πείτε τώρα ότι δεν έχω πει σχεδόν τίποτε ακόμη για τη μουσική τους. Μα καλά, πλάκα μου κάνετε; Αυτό που προσπαθώ να σας πω είναι ότι δεν πρόκειται να αγοράζατε ποτέ αυτό το cd, ακόμη κι αν έκανα ότι μπορούσα για να σας πείσω ότι πρόκειται για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς μαζί μ' αυτό των White Stripes. Τι να λέμε τώρα…

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured