Ομολογουμένως καλαίσθητο εξώφυλλο και artwork, όπως αρμόζει σε μία χλιδάτη συλλογή μεγάλων και μικρότερων R&B χιτς της τελευταίας τετραετίας, που επέλεξε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Μουρατίδης.

Δυστυχώς, όμως, οι εκπλήξεις είναι ελάχιστες εδώ, καθώς με ελάχιστες εξαιρέσεις ο τελευταίος βαδίζει στα σίγουρα: Ήτοι, "No scrubs" από TLC, "Angel of Mine" από Monica, "Ms Jackson" από Outkast, "Just a little" από Liberty X, "Good stuff" από Kelis κ.α. (καλά, τον υπέρ του δέοντος πλέον ζαχαρωμένο R. Kelly και το κακό "It's not right but it's okay" της Whitney τα έχουμε εκτός συναγωνισμού) - κομμάτια δηλαδή χιλιοπαιγμένα - δίνοντας μας την αίσθηση ότι απευθύνεται περισσότερο σε ανθρώπους που θέλουν να έχουν και μία R&B συλλογή στη δισκοθήκη του, με "όσα περισσότερα γνωστά κομμάτια γίνεται".

Εμείς θα σταθούμε μόνο στο "I Care 4 U" της πάντα επίκαιρης, μακαρίτισας Aaliyah, μία ερωτικότατη late-night-taxi υπόθεση, το "Ohh wee wee" της Cherokee που συνδυάζει αισθησιακά grooves, hip-hop και 70s soul, το χιτάκι (που ευτυχώς δεν το βαρεθήκαμε όταν θα έπρεπε) "Music" του Erick Sermon στηριγμένο στο κομμάτι του Marvin Gaye (παρεμπιπτόντως πρόσφατα επανέλαβε τη συνταγή με το 'Love Iz', αυτή τη φορά με τη γλυκιά soul του Al Green), αλλά και το ιδιόμορφο 'Bizounce' της Olivia, το οποίο μπορεί να αγριεύει στο rapping, να αναφέρεται σε fucks, shits και niggaz, αλλά είναι ένα πολύ γλυκό μπαλλαντοειδές R&B στα πρότυπα των TLC και Eve, χωρίς να ακούγεται ούτε σε μία στιγμή γλοιώδες.

Συλλογή που απευθύνεται κυρίως σε όσους θέλουν να τα έχουν όλα σε LP, μη γνωρίζοντας βέβαια για ποιο λόγο να είναι αυτά τα "όλα". Περί ορέξεως...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured