Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι αυτο το ντεμπούτο είναι η χαρά η προσωποποιημένη! Το συγκρότημα έχει θετικό τίτλο, το όνομα του album δεν πάει πίσω και το εικαστικό θυμίζει flower pop.

Η αλήθεια είναι ότι έχουν κάθε λόγο να είναι άκρως θετικιστές. Είναι 4 νέα -ολίγον clean cut- παιδιά απο το Σικάγο, τα οποία κατάφεραν να δισκογραφήσουν το ντεμπούτο τους σε μια σπουδαία εταιρία, και να "κουνήσουν" λίγο την απέναντι όχθη του Ατλαντικού με τις 12 power-pop συνθέσεις τους!

Και πράγματι ο δίσκος δεν είναι άσχημος. Κέφι έχει, δυνατές κιθάρες υπάρχουν και οσο να είναι το πόδι σου θα το χτυπήσεις στον ρυθμό, είτε δανείζονται από την αγαπητή EMO φόρμουλα, είτε σου φέρνουν για συνεχιστές του ήχου των Weezer, είτε προσθέτουν γεύσεις από Cheap Trick -πιασάρικος αμερικανικός, άκρως εφηβικός ήχος, όχι για ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Το "ΟΚ Go" είναι ένα δισκάκι που μπορείς να παίξεις σε ένα μπαρ ή σε ένα πάρτυ μεταξύ των Dandy Warhols και Strokes και όλοι να γουστάρουν. Power pop για sing-alongs κι ευχάριστη διάθεση -δύσκολα όμως, σαν ολοκληρωμένο μουσικό έργο θα σου κρατήσει αμειώτο το ενδιαφέρον. Αυτό που σου μένει είναι οι up-tempo ρυθμοί και κάποια σποραδικά σολάκια που κρυφοκοιτούν την αλα-Mercury Rev ψυχεδέλεια.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured