Συμπαθητική η έκπληξη που μας ήρθε από το Amsterdam και ακούει στο Etro Anime. Το νεοϋορκέζικο στην καταγωγή κουιντέτο που πέρυσι περιόδευσε στην Ευρώπη στο πλευρό των Kosheen κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album του στην ανεξάρτητη ολλανδική εταιρία Entry 1 Records και μέσω αυτής μεταφέρει την πρότασή του για το φετινό καλοκαίρι.

Ανάλαφρες drum'n'bass φόρμες, nu soul αισθητική σε ένα πακέτο που ολοκληρώνεται με την αισθησιακή ανάλαφρη φωνή της γεννημένης στην Αβάνα της Κούβας Lissette Alea. H downtempo electronica, εναλλάσσεται με jazzy περάσματα με τρομπέτες και σαξόφωνα, δημιουργώντας ένα πλέγμα από χαλαρή καλογυαλισμένη μουσική, η οποία ανάλογα με την διάθεση του ακροατή μπορεί να λειτουργήσει είτε ως μέρος ενός απογευματινού chill out session, είτε σαν εκκίνηση για ένα χορευτικό βράδυ.

Λόγω βέβαια της έλλειψης κάποιας ιδιαίτερης σύνθεσης που να ξεχωρίζει καθώς και εκείνου του συστατικού που θα πρέπει να έχει η προσωπικότητα μίας μπάντας για να ξεφύγει από την μετριότητα, το πιο πιθανό είναι οι Etro Anime να αρκεστούν στα λίγα, όπως παραδείγματος χάρη μία θέση σε κάποια από τις εκατοντάδες chill out συλλογές που θα κυκλοφορήσουν όσο πιάνουν οι ζέστες, είτε (πάλι) ως support στους Kosheen… Και αυτό δεν είναι σίγουρα κάτι για το οποίο θα πρέπει κάποιος να υπερηφανεύεται.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured