Μια βουτιά του Ελβετού DJ Olivier Rohrbach στο ρεπερτόριο της αγαπημένης Labrador κατά το 1/3 περίπου, αλλά και χαλαρών κομματιών από Warner, Universal και BMG. Σε αντίθεση, όμως, με τις υπόλοιπες συλλογές της Labrador που αποσκοπούν στο να μας συστήσουν καλλιτέχνες από την ποιοτική σουηδική εταιρία, εδώ έχουμε μια συλλογή "κεντρώου", εώς απροσδιόριστου, αισθητικού προσανατολισμού: Με απλά λόγια λίγο απ'όλα, ραδιοφωνικές μελωδίες, πιασάρικα κομμάτια, pop, jazz, trip-hop, lounge και electro δόσεις που παραδίδονται εκλεκτικά σε μια αλληλουχία που δεν ενοχλεί.

Easy-listening; Βεβαίως, χωρίς να κουράζει ή να φέρνει κάτι νέο. Προσπερνώντας την σκανδιναβή ντίβα Monica Zetterlund που διασκευάζει αδιάφορα το Take Five και κάποιες wannabe Cardigans απόπειρες σημειώνουμε τους Koop, το project των Σουηδών DJs Magnus Zingmark και Oscar Simonsson, στο "Waltz For Koop", ένα spacy jazz tune με σαμπλαρισμένα έγχορδα και ένα 6/8 ρυθμό μπάσου που διαρκεί ως τέλος.

Σημειώνουμε και το τραγούδι της Paola (το τέλειο εμπορικό ποπ τραγούδι, που σε ένα δικαιότερο κόσμο και σε περιόδους στις οποίες η μουσική βιομηχανία δεν θα είχε μπερδέψει τα μπούτια της, θα γινόταν super hit!), αλλά και τις αξιόλογες electro αναμνήσεις του "High and Low" (Stakka Bo).

Τέλος, Θα βρείτε και Jay-Jay Johanson ("So Tell the Girls That I'm Back In Town") και το αγαπημένο μας trip hop κομματάκι από τους Club 8, "Love In December", που το συμπεριλάβαμε και στα καλύτερα κομμάτια του 2002. Αυτό που δεν θα βρείτε είναι μια γραμμή που να ενώνει όλα αυτά, πέρα από μια εκπομπή στο ραδιόφωνο που θα ακούγαμε με ευχαρίστηση. Καλώς ή κακώς μια συλλογή είναι πολύ περισσότερα πράγματα από μερικά όμορφα κομμάτια ατάκτως ριγμένα.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured