Όπως και στο Mindfields του 1999, ο lead singer της εμπορικά επιτυχημένης περιόδου των Toto (1978-1982), Bobby Kimball χαρίζει και πάλι τα φωνητικά του, παράλληλα με τον ήδη υπάρχοντα Steve Lukather από το 1992. Εντούτοις, ούτε και τα εμπορικά "μεγαλεία" μπορεί να φέρει πίσω, αφού οι ίδιοι οι Toto στο σύνολό τους δεν μοιάζουν ορεξάτοι για κάτι έστω αξιοπρεπές. Αντίθετα, αρκούνται σε διασκευές τραγουδιών των Elton John, Animals, Elvis Costello, Bob Markely, Beatles κ.α., σίγουρα με υπαρκτή τεχνική, αλλά χωρίς συναίσθημα και φαντασία. Ανέμπνευστες αποδόσεις για τους λεγόμενους light-rock σταθμούς...

Για να μην πολυλογούμε, υπάρχουν 3 λόγοι για να σας ενδιαφέρει το album αυτό:

- Αν είστε εφοπλιστής, μεγαλοκαρχαρίας κτλ., η δισκοθήκη σας αριθμεί περι τους 200 χιλιάδες δίσκους και έχετε βάλει στόχο της ζωής σας να μαζέψετε ο,τι χρήσιμο και περιττό δίσκο βγαίνει στο προσκήνιο.

- Αν έχετε σπουδασει Παλαιοντολογία σε καποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού (γιατι στην Ελλάδα δεν υπάρχει τετοια σχολή βεβαίως...) και ενδιαφέρεστε να κάνετε μελέτη ή διπλωματική διατριβή στα είδη ζώων που έχουν προ πολλού εκλείψει, όπως δεινόσαυρους κτλ.

- Αν (εξακολουθείτε να) είστε μανιώδης φαν των Toto (οπότε η περίπτωσή σας χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης...)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured