“I Love Rock” υποστηρίζει στα μούτρα μας ο Mark Ritcher, τραγουδιστής των Cooler από την τοπική σκηνή του Louisville, και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από στίχους, άσχετα αν είναι απλά σχήματα λόγου, σαν «If Rock’n’Roll is a drug, I want some more!».

Ενδιαφέρουσα μπάντα, αν και ελάχιστες πληροφορίες έχουμε για αυτήν, οι Cooler παραπέμπουν σε πολλά διαφορετικά είδη κιθαριστικού ήχου, από emo pop punk, έως κλασικό rock, ενώ παρασύρονται και σε 80’s hard rock παραληρήματα (δυστυχώς). Αν και διακατέχονται από μία είδους... αμερικάνικης βλακείας, από αυτή που συναντάμε όλο και περισσότερο σε μπάντες σαν τους Blink 182.

Ωραίο βέβαια είναι να ακούμε τραγούδια που αρχίζουν με την λέξη «Sex» όπως συμβαίνει στην περίπτωση του “Power Rock ‘73”, αρκεί βέβαια να είχε και μία ανάλογη συνέχεια, που δεν έχει. Η μανιέρα του πόσο τους αρέσει να περνάνε καλά, με γυναίκες, sex, γρήγορα αμάξια, καταχρήσεις και φυσικά rock’n’roll, γρήγορα καταντάει κουραστική, ιδιαίτερα με τα ενοχλητικά πολλές φορές φωνητικά του Ritcher.

Αφήστε που έχω την εντύπωση ότι γράφοντας τραγούδια για το πόσο ωραία είναι η πόλη τους το Louisville, στο ομώνυμο κομμάτι, και πόσο τους αρέσει να γυρνάνε πίσω σε αυτήν, το πιθανότερο είναι ότι τα υπόλοιπα αμερικανάκια, σε αυτά απευθύνεται ο συγκεκριμένος δίσκος και ήχος, ας μην γελιόμαστε, θα τους πουνε κανά «άντε γεια!» και επιστρέψουν οι Cooler μια και καλή σπίτι τους, οπότε... no more happy days.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured