Μια εμπορική ανέλιξη που έκανε έντονη την παρουσία της με το "Its Your Love", το χιτ ντουέτο με τον άντρα της, Tim McGraw και συνεχίστηκε έπειτα με τα "This Kiss" και "Breathe", επιχειρεί να φέρει στο ζενίθ της με το album "Cry" η Faith Hill.

Μετακινούμενη μακριά από τις country ρίζες της κι εμφανιζόμενη πλέον ως crossover artist, δίνει εμφαση στην R&B, και το rock, αλλά καταλήγει ένας κακός εκπρόσωπος της λεγόμενης adult contemporary pop. Up-tempo κομμάτια (Free, Unsaveable, I Think I Will) και μπαλλάντες (When The Lights Go Down, Baby You Belong, Back To You and You're Still Here) διαδέχονται το ένα το άλλο, ξεπατηκώνοντας όλες τις γνωστές συνταγές της αμερικανικής pop τραγουδοποιίας που προορίζεται για τα charts.

Το ομώνυμο και το πρώτο single, gospelοειδές "One" μπορούμε να πούμε ότι ξεχωρίζουν από αυτό το κακό σύνολο. Η Faith Hill περιφέρεται σε μπαγιάτικους r'n'b, pop, latin και soft rock ήχους, προσθέτει μερικές μπαλλάνες αλά Celine Dion, κι αυτό ήταν.

Κρίμα, ειδικά για το ταλέντο που διαθέτει, αφού ουσιαστικά σε κανένα από αυτά δεν αφήνει το αποτύπωμά της, πολύ περισσότερο όμως ξεχνάει να συμπεριλάβει κάποια τραγούδια άξια αναφοράς.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured