Δύο δεκαετίες τώρα απασχολεί τα media με διαφορετικούς τρόπους ο Boy George: Αρχίζοντας από τα early 80s στα οποία "βασίλευε" με τους Culture Club και φτάνοντας στο τέλος της δεκαετίας που, μετά από χίλια μύρια προβλήματα με ναρκωτικά, επανήλθε στην αρχική του αγάπη, το DJing και μάλιστα με κασέ που δεν δικαιολογείτο από τις ικανότητές του.

Με τη συνεργασία του με τον παλιόφιλο Jeremy Healy ξαναήρθε τότε στο προσκήνιο, φτιάχνοντας το χαουζάκι 'No Clause 28' και αρχίζοντας με περισσότερες αξιώσεις τότε μια καριέρα ως DJ/παραγωγός. Και με το όνομα των Jesus Loves You μας έδωσε κάτι αξιόλογο, αλλά και στη συνέχεια, παίζοντας σε διάφορα μεγάλα club του κόσμου, βελτίωσε και τις ικανότητες και τη φήμη του. Τώρα που και η επανένωση των Culture Club είναι γεγονός, μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητος ότι ..."όλα καλά" (εμπρός, τα δακτυλάκια σε κύκλους)...

Στη συλλογή αυτή λοιπόν μιξάρει, ευτυχώς όχι τα αυτονόητα. Όχι big tunes λοιπόν, αλλά κομμάτια κινούμενα στο χώρο του techno-house κυρίως, με το πρώτο μισό του album να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Στα "Dizzy" και "Sound of the Floor" φτάνουμε στο peak, αλλά δεν μπορεί κανείς να επιλέξει συγκεκριμένα πράγματα από ένα set που ακούγεται ολόκληρο, έχει αρχή, μέση και τέλος. Στη μέση λοιπόν το hard κομμάτι, στο τέλος το πιο μελωδικό, οι μίξεις άψογες (αλλά σε ψηφιακές μίξεις πλέον τι σημασία έχει), γενικά ένα σετάκι που αξίζει κανείς να έχει στη συλλογή του, αν ασχολείται με το συγκεκριμένο είδος.

Και ευτυχώς όχι τα ίδια και τα ίδια tracks...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured