Αποκλειστικές πληροφορίες του Avopolis αναφέρουν ότι οι ισχυρισμοί του κυρίου Combs είναι απόλυτα αναληθείς. Περιμένοντας και την επίσημη επιβεβαίωση από την αμερικανική υπηρεσία κατοχύρωσης πατεντών, ας ρίξουμε και μια ματιά στο πως το εννοεί ο P. Diddy αυτό το "remix".

Όλο το ροστερ της Bad Boy είναι στο πόδι και oι εμφανίσεις από MOP, Ludacris, Ginuwine, Usher, Busta Rhymes δίνουν μια επιφανειακά all-star διαστάση στο project.

Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι παρά μια απεγνωσμένη προσπάθεια ή, καλύτερα, αρπαχτή πρώτου μεγέθους που έχει ως κορυφές remix όπως αυτό του "You Get No Love" (Faith Evans) με το sample από το χιλιοταλαιπωρημένο "Sweet Dreams" των Eurythmics.

To "Foolish" (Ashanti) που γίνεται τώρα "Unfoolish" και το "Bad Boy 4 Life" με τους Busta Rhymes και M.O.P. είναι δύο λειτουργικά remix, αλλά γρήγορα ο "πρωτοπόρος" P. Diddy, με τις συνταγές του, τις προφανείς επιλογές hits, τις ρύμες του Notorious B.I.G. σε ζωντανή μετάδοση από τον τάφο και άλλα τινά, καταντά κουραστικός. Και σιγά σιγά, μέχρι το τέλος του album, αποκρουστικός.

Όχι στις αρπαχτές!

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured