Τέσσερα χρόνια πέρασαν από το ντεμπούτο της Αυστραλέζας, πρώην soap opera πρωταγωνίστριας, "Left Of Middle", που με ένα και μόνο smash hit την ανέβασε στις κορυφαίες θέσεις των διεθνών charts και την έκανε εξώφυλλο ακόμα και στο Spin.

Η μόνη διαφορά με το ντεμπούτο είναι ότι ένας τέτοιας δυναμικής hit δεν υπάρχει εδώ. Αντιθέτως, υπάρχει μια συμπαγής συλλογή από συμπαθητικά, μάλλον παροδικά στη μνήμη και στο player μας, pop κομμάτια που αναζητούν προσωπικότητα, όπως άλλωστε (μουσικά τουλάχιστον) και η ίδια η γλυκύτατη Natalie.

Τελικά βρίσκει την τομή μεταξύ Alanis Morissette και Corrs, με μια κιθαριστική φόρμουλα που απλώνεται σε αεράτα pop κομμάτια (μας ήρθε στο μυαλό και η ...Tasmin Archer!), όπως το "Wrong Impression", το "That Day" και το "Satellite". Αλλά και downbeat, σχεδόν trip-hop στιγμές, όπως και την ποπ που έχουν τελειοποιήσει (και αφαιμάξει στο τέλος) οι Garbage, βρίσκουμε στο White Lilies Island.

Mαζί με μια σειρά από παραγωγούς Α' Εθνικής, όπως οι Gary Clarck, Pat Leonard, Ian Stanley, Phil Thomally και Pascal Gabriel, μας δίνει ένα album με κάποιες συμπαθητικές στιγμές, άλλες γλυκανάλατες και άλλα απλά "άκακα γεμίσματα"...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured