Τα Δεδομένα:

- Post-Grunge μπαντα απο την Αριζόνα

- Μέλη: Jim Adkins, Rick Burch, Zach Lind, Tom Linton

- Επιρροές: Rocket from the Crypt, πρώιμοι Def Leppard, Jesus and Mary Chain, Fugazi, The Velvet Underground (όλα τα καλά παιδιά!)

Τα ζητούμενα:

Το περιεχόμενο του album: Περιέχει 11 κομμάτια που είχαν εμφανιστεί στο παρελθόν στα πρώτα επτάινστα του γκρουπ και σε άλλα 7" που ειχαν μοιραστεί με άλλες μπάντες και περιλαμβάνει πραγματικά ανεξερεύνητα διαμάντια του καταλόγου του σχήματος.

Απο το "Opener" που ανοίγει το δίσκο μέχρι και το τελευταίο κομμάτι του cd γινόμαστε μάρτυρες μερικών απο τις καλύτερες στιγμές της indie κι alternative αμερικάνικης σκηνής των τελευταίων 10 χρόνων. Όσοι τους έχουν αγαπήσει απο τα δυο πρώτα αλμπουμ τους (1999, Clarity και 2001, Bleed American) δεν πρόκειται να απογοητευτούν...

Τα "Opener", "H Model", "Christmas Card" αποτελούν τα αδιαμφισβήτητα highlights του album ενω και τα υπόλοιπα κομμάτια δεν υστερούν. Παρόλο που τα δυο πρώτα αλμπουμ τους ειναι η καλύτερη αρχή για να έρθετε σε επαφή με τη μουσική τους και τα σινγκλ "Sweetness" και "The Middle" τα τραγούδια που τους "έβαλαν στο μουσικό χάρτη", η συλλογή αυτή δικαιολογεί στο έπακρο την κυκλοφορία της, διαλύοντας τις οποιες φήμες για τυχόν "αρπαχτή".

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured