Δεν μπορεί, κάπου θα τον έχετε πετύχει τον mr. Yankovic. Στην αρχή της καριέρας του, με τα "My Bologna" και "Another One Rides the Bus", αργότερα με τα "Smells Like Nirvana", το "Lola" των Kinks που το μετέτρεψε σε "Yoda", την παρωδία του "I Want a New Drug" (Huey Lewis & the News) και το "Amish Paradise" (όπως λέμε "Gangsta's Paradise"), δεν έχει σημασία.

Εστω και ένα κομμάτι να έχετε πετύχει σε κάποιο μουσικό κανάλι, ξέρετε περί τίνος πρόκειται... Αυτό είναι το πρώτο album που ακούω από τον συμπαθή τρελό με το αστείρευτο χιούμορ.

Και ποιος δεν μπαίνει στο σατιρικό κόσκινο του. Από τον Don McLean ως τους Nine Inch Nails και τον Puff Daddy, όλοι έχουν και ένα τίτλο που μεταλάσσεται, μια αφορμή, μια μελωδία που διατηρείται αυτούσια και πάνω εκεί παίζουν οι δικοί του, χιουμοριστικοί στίχοι.

Κορυφαία στιγμή η μετατροπή του "It's All About the Benjamins" του Puff Daddy σε "It's All About the Pentiums": "I'm down with Bill Gates, I call him Money for short, I phone him up at home, and make him do my tech support", και πιο κάτω "While your computer's crashin', mine's multitaskin', It does all my work without me even askin', Got a flat-screen monitor 40 inches wide, I believe that yours says Etch-A-Sketch on the side".

O.k., σκόπιμα σταματάω εδώ. Αν ήδη δεν γελάσατε με τους παραπάνω στίχους, δεν έχετε και πολλά περιθώρια για να το κάνετε με τους υπόλοιπους :-)

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured