Ναταλία Πετρίτη

Μία πικρή δήλωση-διαπίστωση σχετικά με το προσδόκιμο ζωής του μοιράστηκε ο Ozzy Osbourne με το κοινό, αναφέροντας ότι πιστεύει ότι έχει ακόμα «το πολύ δέκα χρόνια» μπροστά του. Ο θρυλικός metal μουσικός και πάλαι ποτέ frontman των Black Sabbath προχώρησε στη δήλωση σε συνέντευξή του στο Rolling Stone UK, στην οποία και αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν τα τελευταία δύο χρόνια, στερώντας του παράλληλα τη δυνατότητα διεξαγωγής συναυλιών.

Μιλώντας για τις σκέψεις που περνούν από το μυαλό του, ο Osbourne ανέφερε ότι «δεν φοβάται τον θάνατο», αλλά και ότι «δεν θα ήθελε να έχει μια μακρά, επίπονη και θλιβερή ύπαρξη».

Ο ίδιος μοιράστηκε το γεγονός ότι αποκάλυψε πρόσφατα στη σύζυγό του Sharon ότι είχε καπνίσει κάνναβη. Εκείνη απάντησε: «Γιατί το κάνεις αυτό; Θα σε σκοτώσει!». Τότε ήταν που ο Ozzy αποκρίθηκε: «Πόσο νομίζεις ότι θα ζω; Στην καλύτερη μου μένουν δέκα χρόνια και όταν μεγαλώνεις ο χρόνος περνάει γρηγορότερα».

Ο Ozzy αναφέρθηκε επίσης στην επέτειο γάμου του με τη σύζυγό του: «Εγώ και η Sharon γιορτάσαμε πρόσφατα την 41η μας επέτειο και μου φαίνεται απίστευτο».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο Osbourne αναφέρθηκε στο ότι τρέφει ακόμα ελπίδες για να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις, όμως παραδέχθηκε ότι θα πρέπει μάλλον να αποδεχθεί το γεγονός ότι ίσως δεν θα έχει ξανά την ευκαιρία για κάτι τέτοιο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured