Ναταλία Πετρίτη

Την προσθήκη του Josh Freese ως νέου touring drummer των Foo Fighters ανακοίνωσε το συγκρότημα.

Οι Foo Fighters ανακοίνωσαν το νέο τους touring lineup την περασμένη Κυριακή κατά τη διάρκεια ενός pre-tour streaming event με τίτλο “Foo Fighters: Preparing Music For Concerts”.

Πριν οι ίδιοι μιλήσουν για την προσθήκη του Freese ως νέου live drummer, οι Foo Fighters είχαν tease-άρει πιθανές αντικαταστάσεις, όπως ο Chad Smith των Red Hot Chili Peppers, ο Danny Carey των Tool, όπως και ο Tommy Lee των Mötley Crüe.

Ο Freese έρχεται να αντιμετωπίσει τον επί χρόνια Foo Fighters drummer, Taylor Hawkins, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2022 σε ηλικία μόλις 50 ετών. Νέος δίσκος των Ο Foo Fighters, But Here We Are, είναι αφιερωμένος στον Hawkins.

Ο Freese έχει συνεργαστεί ανά τα χρόνια με διάφορα μουσικά acts, από τους Vandals και τους Devo, μέχρι τους Nine Inch Nails και τον Sting.

Ο Freese συμμετείχε επίσης στις συναυλίες των Foo Fighters που πραγματοποιήθηκαν ως tribute στον Hawkins το περασμένο φθινόπωρο, παίζοντας τα κομμάτια “Times Like These” και “All My Life”.

Κατά τη διάρκεια του streaming event, οι Foo Fighters παρουσίασαν για πρώτη φορά τρία νέα κομμάτια του καινούριου τους δίσκου, τα “Rescued”, “Under You” και  “Nothing At All”. Οι ίδιοι έπαιξαν και past favorites όπως τα “All My Life”, “Monkey Wrench” και “Aurora”.

Αργότερα μέσα στον Μάιο, οι Foo Fighters θα ξεκινήσουν την περιοδεία τους, με εμφανίσεις σε φεστιβάλ όπως τα Bonnaroo, Louder Than Life, Austin City Limits και Riot Fest, όπως και headlining dates με support από τους Breeders.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured