Ναταλία Πετρίτη

Το δεύτερο single του επικείμενου δίσκου τους, But Here We Are, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Foo Fighters, το οποίο και μπορείτε να ακούσετε πιο κάτω.

Η μεγάλη δισκογραφική επιστροφή του συγκροτήματος αναμένεται στις 2 Ιουνίου και αυτή θα είναι και η πρώτη μετά τον θάνατο του drummer τους, Taylor Hawkins. Αν και το lead single με τίτλο “Rescued” διέθετε αναμφίβολα συναισθηματική χροιά και ήταν μια μπαλάντα, το “Under You” αλλάζει χαρακτήρα, διαθέτοντας αυτή τη φορά power-pop κιθάρες. Σε κάθε περίπτωση, ο Dave Grohl μοιάζει να εκφράζει τον θρήνο και τον πόνο της απώλειας και σε αυτό το κομμάτι.

“There are times that I need someone/ There are times I feel like no one/ Sometimes I just don’t know what to do/ There are days I can’t remember/ There are days that last forever/ Someday I’ll come out from under you”, τραγουδά εκείνος χαρακτηριστικά.

Το But Here We Are  θα κυκλοφορήσει σε παραγωγή του επί χρόνια συνεργάτη των Foo Fighters, Greg Kurstin, ενώ σύμφωνα με σχετικό press release αποτελεί το «πρώτο κεφάλαιο της νέας ζωής της μπάντας».

Οι Foo Fighters αναμένεται να εμφανιστούν σε μια σειρά από headlining dates με  support από τους Breeders το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ θα συμμετέχουν και σε μια σειρά από εμβληματικά φεστιβάλ, όπως τα Bonnaroo, Fuji Rock, Louder Than Life, Ohana, Austin City Limits και Riot Fest.

Ακούστε το “Under You” εδώ:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured