Ναταλία Πετρίτη

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Ozzy Osbourne ακύρωσε την περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη για το 2023 και ουσιαστικά αποσύρθηκε από τις touring υποχρεώσεις του λόγω διαφόρων προβλημάτων υγείας. Κι ενώ οι μέρες του on the road μπορεί να έχουν τελειώσει, ο Πρίγκιπας του Σκότους είναι αποφασισμένος να δώσει περισσότερες συναυλίες, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι «κάποιος θα τον σύρει εκεί έξω».

Προς το παρόν, ο Ozzy έχει προγραμματίσει μια συναυλία, και αυτή είναι ομολογουμένως μεγάλη. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πρόκειται να εμφανιστεί στο τριήμερο concert event του Power Trip στο Indio της Καλιφόρνια, τον ερχόμενο Οκτώβριο, μαζί με τους rock και metal θρύλους AC/DC, Guns N' Roses, Iron Maiden, Metallica και Tool.

Από τον θρύλο της metal πήραν συνέντευξη οι Jack Black και Kyle Gass των Tenacious D για το νέο τεύχος του Metal Hammer, με τον frontman των Black Sabbath να δηλώνει στο δίδυμο ότι δεν θέλει ποτέ να αποσυρθεί.

«Εννοώ, το να κάνω ένα live show είναι αυτό για το οποίο ζω», ανέφερε ο Osbourne. «Έπρεπε να ακυρώσω την ευρωπαϊκή μου περιοδεία, αλλά είμαι αποφασισμένος. Πρέπει να κάνω περισσότερες συναυλίες [ακόμα και] αν χρειαστεί να βάλω κάποιον να με σύρει εκεί έξω. Θέλω να πω, δεν μπορείς να αποσυρθείς από αυτό το παιχνίδι. Δεν είναι δουλειά, είναι γαμημένο πάθος. Δεν ξέρω πώς να κάνω κάτι άλλο. Η σκέψη του να κάτσω στο σπίτι μου όλη μέρα… Είμαι road dog, ξέρεις; Το κάνω 55 χρόνια. Είναι το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ».

Ο Osbourne μίλησε επίσης για τη σημασία της ζωντανής εμφάνισης για τους θαυμαστές του, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν. «Θυμάμαι μερικές καλές συναυλίες και έχω δώσει και κακές συναυλίες», παρατήρησε ο ίδιος. «Ένας κιθαρίστας μπορεί να αλλάξει την κιθάρα του. Ένας ντράμερ μπορεί να αλλάξει το τύμπανο. Αν κλείσει η φωνή μου, τη γάμησα. Μια φορά ήμουν σε μια συναυλία στο Nassau Coliseum στη Νέα Υόρκη. Στο δρόμο για τη συναυλία, η φωνή μου έσβησε. Τα παιδιά ήταν ήδη εκεί και σκέφτηκα, «Τι στο διάολο θα κάνω τώρα;». Βγήκα έξω και προσπάθησα να τραγουδήσω και με χειροκρότησαν. Τα παιδιά προτιμούν να σε βλέπουν να είσαι κακός παρά να πηγαίνεις σπίτι σου».

Όταν πραγματοποιήθηκε η δήλωσή του νωρίτερα φέτος όπου ανακοίνωνε την ακύρωση των συναυλιών του, ο Osbourne άφησε την πόρτα ανοιχτή για μεμονωμένες συναυλίες μια στο τόσο. «Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι οι μέρες των περιοδειών μου θα τέλειωναν με αυτόν τον τρόπο», δήλωσε τότε. «Η ομάδα μου αυτή τη στιγμή αναζητεί ιδέες για το πού θα μπορούσα να εμφανιστώ χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και χώρα σε χώρα».

Παρά τα προβλήματα υγείας του τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης μιας σοβαρής πτώσης στο σπίτι και μιας συνεχιζόμενης μάχης με τη νόσο του Parkinson, ο Osbourne κατάφερε να κυκλοφορήσει νέα άλμπουμ το 2020 και το 2022, τα Ordinary Man και Patient Number 9.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured