Ναταλία Πετρίτη

Έναν συνεργατικό δίσκο πρόκειται να κυκλοφορήσουν οι Brian Eno και Fred again.., ο οποίος θα φέρει τον τίτλο Secret Life. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Παρασκευή από τη δισκογραφική εταιρεία του Four Tet, την Text Records.

Η κυκλοφορία ανακοινώθηκε μάλιστα από τον ίδιο τον Four Tet στα κοινωνικά μέσα, με τον καλλιτέχνη να κάνει λόγο για «τον καλύτερο δίσκο του 2023». Το project θα γίνει διαθέσιμο σε CD και βινύλιο, ενώ θα αρχίσει να εκπέμπει και ένας ραδιοφωνικός σταθμός Secret Life κάθε βράδυ στις 10 (ώρα Αγγλίας) και για λίγη ώρα.

Fred again... και Eno έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, με τον DJ να μεγαλώνει μάλιστα δίπλα στον Eno, συμμετέχοντας ως έφηβος σε ένα a cappella group στο studio του. Η πρώτη επαγγελματική συνεργασία μεταξύ τους ήρθε το 2014, όταν ο Fred Again... εργάστηκε ως στιχουργός του Eno και του Karl Hyde στους δίσκους Someday World και High Life. Ο Fred again... είναι επίσης co-producer στο τελευταίο αυτό project.

Δείτε πιο κάτω το artwork του Secret Life, που έρχεται λίγο μετά την κυκλοφορία του FOREVERANDEVERNOMORE του Eno από το 2022, όπως και το standalone single, “Who Are We”.

Secret Life Artwork:

brian eno fred again.. secret life album artwork

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured