Ναταλία Πετρίτη

Η αποθανούσα Queen of Disco, Donna Summer, αποτελεί το κεντρικό θέμα του νέου μουσικού ντοκιμαντέρ του HBO με τίτλο Love to Love You, το official trailer του οποίου μόλις κυκλοφόρησε.

Γεμάτο από τη μουσική της Summer, συμπεριλαμβανομένων των early hits της με τον Giorgio Moroder, το ντοκιμαντέρ καταγράφει αναμνήσεις της οικογένειας, των φίλων και των μουσικών συνεργατών της, ενώ είναι σκηνοθετημένο από τον Roger Ross Williams και την κόρη της εμβληματικής τραγουδίστριας, Brooklyn Sudano.

Το docufilm επιχειρεί να δώσει μια διεισδυτική ματιά στην άνοδο της τραγουδίστριας  από την avant-garde μουσική σκηνή της Γερμανίας, μέχρι τα clubs της Νέας Υόρκης και την παγκόσμια αναγνώριση. Στην ταινία περιλαμβάνονται φωτογραφίες της Summer on and off the stage, αλλά και video υλικό που δεν έχει ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, βιντεοσκοπημένο κατά βάση από την ίδια τη Summer.

Πασίγνωστη για hits όπως τα “Last Dance”, “She Works Hard for the Money” και “I Feel Love”, η Summer υπήρξε η πρώτη μαύρη καλλιτέχνις στην ιστορία που απέκτησε ένα video για το MTV. Πέθανε το 2012 στα 63 της χρόνια, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Την επόμενη χρονιά εισήχθη στο Rock and Roll Hall of Fame.

Το Love to Love You, Donna Summer θα κάνει την πρεμιέρα του στις 20 Μαΐου στο  HBO και HBO Max.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured