Ναταλία Πετρίτη

Τον τρίτο δίσκο της καριέρας του κυκλοφορεί ο slowthai, ο οποίος και φέρει τον τίτλο UGLY. Αυτός κυκλοφορεί από τις Method Records/Interscope Records και μπορείτε να τον ακούσετε ολόκληρο μέσω Spotify πιο κάτω.

Ο τίτλος του δίσκου προέκυψε από το ακρωνύμιο U Gotta Love Yourself, το οποίο και αναφέρεται στην περιγραφή του από τον ίδιο τον slowthai. «Αυτός ο δίσκος είναι εντελώς εγώ – το πώς νιώθω και τι θέλω να γίνω… είναι όλα όσα οδηγούμαι να κάνω». Στο UGLY γίνονται επίσης διακριτές οι επιρροές του slowthai από καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως οι Nirvana, Radiohead και Daniel Johnston.

Το UGLY κυκλοφορεί σε παραγωγή του Dan Carey (Fontaines D.C., black midi) μαζί με τον συχνό συνεργάτη του slowthai, Kwes Darko. Στον δίσκο περιλαμβάνονται συνεργασίες με τους Fontaines D.C., Taylor Skye των Jockstrap, Jacob Bugden των Beabadoobee, Ethan P. Flynn και του drummer Liam Toon.

Ο προηγούμενος δίσκος του slowthai ήταν το TYRON του 2021. Ο ίδιος αναμένεται να ανοίγει το φετινό καλοκαίρι τις συναυλίες των Blur στα πρώτα headlining shows τους εδώ και οχτώ ολόκληρα χρόνια.  

UGLY Artwork:

slowthai-ugly-artwork 

UGLY Tracklist:

  1. Yum
  2. Selfish
  3. Sooner
  4. Feel Good
  5. Never Again
  6. Fuck It Puppet
  7. HAPPY
  8. UGLY
  9. Falling
  10. Wotz funny
  11. Tourniquet
  12. 25% Club

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured