Ναταλία Πετρίτη

Οι πρωτοπόροι της industrial-metal σκηνής, Godflesh, επιστρέφουν με τον νέο τους δίσκο με τίτλο Purge, σχεδόν έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία της τελευταίας τους δισκογραφικής δουλειάς. Ο δίσκος της βρετανικής μπάντας αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου.

Οι Godflesh σχηματίστηκαν αρχικά ως Fall of Because το 1982, προτού αλλάξουν το όνομά τους το 1988. Θεωρούνται μια από τις σημαντικότερες industrial metal μπάντες παγκοσμίως, ενώ συνεχίζουν με τα διαχρονικά μέλη τους, Justin K. Broadrick και Ben “G. C.” Green.

Σύμφωνα με σχετικό press release για τον δίσκο: «Ο τίτλος από μόνος του — Purge — αποτελεί αναφορά στο πώς ο στιχουργός και παραγωγός Justin K. Broadrick χρησιμοποιεί τη μουσική των Godflesh ως μια παρωδική ανακούφιση από τον διαγνωσμένο αυτισμό του και το PTSD. Αποτελεί την επόμενη πίστα σε ένα ταξίδι στο οποίο βρίσκεται από τότε που ξεκίνησε να γράφει μουσική, να νιώθει μόνος και σαν outsider σε κάθε σκηνή ή group που συμμετείχε, από την παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση».

Το Purge θεωρείται sequel για τη sophomore δουλειά των Godflesh, το Pure, αφού επιστρέφει και ενημερώνει τα concepts του δίσκου του 1992. Πριν από την κυκλοφορία του νέου δίσκου, το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το digital-only single με τίτλο “Nero”, μαζί με τρία self-remixes στις 3 Απριλίου. Ο Broadrick μοιράστηκε ωστόσο ήδη ένα speaker audio του track το οποίο μπορείτε να ακούσετε σε σχετικό Facebook post πιο κάτω.

Ακούστε το speaker audio του “Nero” και δείτε το artwork και την tracklist για τον νέο δίσκο των Godflesh.

www.facebook.com/watch/?v=3030244780604595

Purge Artwork:

godflesh-purge 

Purge Tracklist:

  1. Nero
  2. Land Lord
  3. Army of Non
  4. Lazarus Leper
  5. Permission
  6. The Father
  7. Mythology of Self
  8. You Are the Judge, the Jury, and the Executioner

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured