Ναταλία Πετρίτη

Το single τους “Tropic Morning News”, με το οποίο είχαν ανακοινώσει πριν λίγο καιρό τη δισκογραφική επιστροφή τους, παρουσίασαν στην εκπομπή του Jimmy Fallon οι National. Ο ένατος δίσκος της καριέρας τους με τίτλο First Two Pages Of Frankenstein αναμένεται στις 28 Απριλίου.

Στον νέο δίσκο αναμένεται να δούμε συνεργασίες των National με καλλιτέχνες όπως οι Taylor Swift, Phoebe Bridgers και Sufjan Stevens.

https://youtu.be/Ms0QaFbkth8

Co-written από τον frontman του συγκροτήματος, Matt Berninger, όπως και τη σύζυγό του, Carin Besser, το κομμάτι έλαβε τον τίτλο του από μια φράση που η Besser εφηύρε για να περιγράψει την προβληματική συνήθεια του doomscrolling.

«Η ιδέα του να αναφερόμαστε στο σκοτάδι των ειδήσεων με έναν τόσο light τρόπο ξεκλείδωσε κάτι μέσα μου», δήλωσε ο Berninger σε σχετικό δελτίο τύπου. «Έγινε ένα κομμάτι για το να περνάς δύσκολα στην προσπάθειά σου να εκφραστείς και να συνδεθείς με κάποιον, όταν ο θόρυβος του κόσμου πνίγει κάθε πιθανότητα συζήτησης».

Στο ίδιο press release, ο Berninger παραδέχθηκε ότι το γράψιμο του First Two Pages Of Frankenstein καθυστέρησε επειδή ο ίδιος πέρασε δύσκολα για ένα διάστημα, αδυνατώντας να γράψει στίχους ή μελωδίες.

«Καταφέραμε και επιστρέψαμε όλοι μαζί, προσεγγίζοντας τα πάντα από μια διαφορετική σκοπιά και εξαιτίας αυτού ξεκίνησε κάτι που μοιάζει σαν μια νέα περίοδος για τη μπάντα», δήλωσε επίσης ο κιθαρίστας/πιανίστας του συγκροτήματος, Bryce Dessner.

https://www.instagram.com/p/CpWwgzBNH1D/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured