Ναταλία Πετρίτη

Εντείνεται για ακόμη μια φορά η κόντρα μεταξύ David Gilmour και Roger Waters, αφού ο πρώτος έδειξε να στηρίζει πλήρως τις δηλώσεις της συζύγου του στις οποίες αποκαλούσε τον πάλαι ποτέ bandmate του στους Pink Floyd ως «μισογύνη, αντισημίτη και απολογητή του Putin». Πιο συγκεκριμένα, ο Gilmour έκανε repost στο Twitter τα εν λόγω σχόλια της συζύγου του, της συγγραφέα Polly Samson, σημειώνοντας μάλιστα ότι αυτά είναι ακραιφνώς σωστά ως διαπιστώσεις.

«Δυστυχώς @rogerwaters είσαι αντισημίτης ως το κόκκαλο», έγραψε η Samson στο Twitter. «Και ένας απολογητής του Putin και ένας ψευδόμενος, κλέφτης, υποκριτής, φοροφυγάς, lip-synching, μισογύνης, γεμάτος ζήλεια, μεγαλομανής. Αρκετά με τις αηδίες σου». Λίγη ώρα μετά, ο Gilmore quot-αρε τη σύζυγό του συμπληρώνοντας το σχόλιό του με το οποίο συμφωνούσε με τους ισχυρισμούς της.

Μετά την ανάρτηση της Samson, ο Waters απάντησε με το δικό του μήνυμα, αναφέροντας ότι γνωρίζει για τα «εμπρηστικά και εντελώς ψευδή σχόλια που έγιναν για εκείνον» τα οποία όπως είπε «διαψεύδει πλήρως». Σύμφωνα επίσης με τον ίδιο, ο μουσικός βρίσκεται σε συζητήσεις ως προς τη στάση που πρέπει να διατηρήσει έπειτα από τα εν λόγω σχόλια.

Για να δούμε που θα φτάσει λοιπόν η κόντρα μεταξύ Waters και της οικογένειας Gilmore αυτή τη φορά…

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured