Ναταλία Πετρίτη

Στον ισχυρισμό ότι «ο Harry Styles είναι ο νέος David Bowie» φαίνεται πως απάντησε ο πάλαι ποτέ συνεργάτης του θρυλικού μουσικού, Tony Visconti, ο οποίος και σημείωσε εμφατικά ότι ο πρώην αστέρας των One Direction δεν μπορεί καν να συγκριθεί μαζί του.

Ο Αμερικανός παραγωγός και συνεργάτης του Bowie για όλη του τη ζωή τοποθετήθηκε στο Facebook για την 65η τελετή απονομής των βραβείων Grammy, η οποία και διεξήχθη στις 5 Φεβρουαρίου στο Los Angeles.

«Ποια η διαφορά μεταξύ των Grammys και του Las Vegas; Καμία!», έγραψε ο ίδιος ως status.

Ο ίδιος συνέχισε μοιράζοντας την άποψή του για τον Styles, ο οποίος και κέρδισε το βραβείο στις κατηγορίες Album Of The Year και Best Pop Vocal Album για τον τρίτο solo δίσκο του, Harry’s House. Ο ίδιος ερμήνευσε ζωντανά και το hit single “As It Was”.

«Κάποιος μου είπε ότι ο Harry Styles είναι ο νέος Bowie» πρόσθεσε ο Visconti στα σχόλιά του. «Από αυτό που είδα απόψε, δεν αξίζει ούτε να γυαλίσει τα παπούτσια του», συμπλήρωσε περιπαικτικά.

Followers φαίνεται πως συμφώνησαν με το σχόλιο του Visconti στη συνέχεια των comments, εκφράζοντας τη σκέψη ότι ο David Bowie υπήρξε μοναδικός σε αυτό που έκανε και άρα αναντικατάστατος. Άδικο έχουν;

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured