Ναταλία Πετρίτη

Αβέβαιος για το αν θα καταφέρει να ξαναβγεί σε περιοδεία είναι ο Ozzy Osbourne, τα προβλήματα υγείας του οποίου τον ανάγκασαν να σταματήσει τις συναυλιακές του δραστηριότητες στα τέλη του 2018. Αν και ο ίδιος έχει επαναπρογραμματίσει τις εμφανίσεις του σε Αγγλία και Ευρώπη για την άνοιξη του 2023, ο θρύλος της metal αναφέρει πως αυτήν την περίοδο «απλά δεν μπορεί να περπατήσει αρκετά».

Το φθινόπωρο του 2018, ο Osbourne κόλλησε σταφυλόκοκκο, ενώ στις αρχές του 2019 ταλαιπωρήθηκε από πνευμονία, όσο ο ίδιος βρισκόταν σε ανάρρωση έπειτα από ένα σοβαρό πέσιμο. Το 2020, ο ίδιος αποκάλυψε ότι έπασχε από Parkinson’s, ενώ τον Ιούνιο του 2022 έκανε μια σοβαρότατη εγχείρηση στον λαιμό του, για την οποία τότε η σύζυγός του, Sharon, ανέφερε ότι «θα καθόριζε ολόκληρη τη ζωή του». 

Ο Ozzy φυσικά δεν το βάζει κάτω, αφού κατά τη διάρκεια του διαστήματος που αντιμετωπίζει όλα αυτά τα προβλήματα, ο ίδιος έχει καταφέρει να δημιουργήσει δύο δίσκους, τα Ordinary Man και Patient Number 9. Το προηγούμενο καλοκαίρι εμφανίστηκε μάλιστα στο Commonwealth Games του Birmingham στην Αγγλία, ερμηνεύοντας το “Paranoid” με τον Tony Iommi σε μια εμφάνιση-έκπληξη. Το ίδιο συνέβη και τον Σεπτέμβριο με την ερμηνεία δύο κομματιών του στο NFL kickoff game.

Εμφανιζόμενος στο ολόδικό του “Ozzy’s Boneyard” channel στον SiriusXM, ο Osbourne συζήτησε τις σκέψεις του για μια ενδεχόμενη περιοδεία. «Είναι τόσο γαμημένα δύσκολο, εννοώ, θέλω να είμαι εκεί έξω. Θέλω να το κάνω. Αυτή η γαμημένη εγχείρηση που έκανα. Γαμώτο, δεν έχετε ιδέα».

Ο ίδιος συνέχισε: «Το ζήτημα είναι στο ότι το κεφάλι μου είναι μια χαρά, η δημιουργικότητά μου είναι ΟΚ, το τραγούδι μου είναι ΟΚ, όμως δεν μπορώ να πολυπερπατήσω τώρα».

Ο Ozzy συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο απογοητευτική έχει γίνει η ζωή. Είναι απίστευτο το πώς συνεχίζεις με τη ζωή σου και ένα ηλίθιο πράγμα μπορεί να γαμήσει τα πάντα για πολύ καιρό. Δεν έχω ξαναϋπάρξει άρρωστος για τόσο καιρό στη ζωή μου».

Ωστόσο ο τραγουδιστής ανέφερε πως η εγχείρηση που έκανε ήταν σε κάθε περίπτωση σωτήρια: «Αν δεν είχα κάνει την εγχείρηση, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είχα παραλύσει από το λαιμό και κάτω».

Μιλώντας στη συνέχεια στο Consequence, ο Osbourne δήλωσε: «Είναι μια πολύ αργή ανάρρωση. Δεν είμαι καλός στο να αρρωσταίνω έτσι κι αλλιώς και είναι τόσο γαμημένα αργό για μένα. Θέλω να γυρίσω πίσω στη σκηνή. Δεν νομίζω ότι θα κάνω περιοδείες 9 μηνών πια. Όμως δεν ξέρω στην πραγματικότητα. Είμαι ακόμα σε ανάρρωση και έχω έναν στόχο. Ο στόχος είναι να βρεθώ ξανά στη σκηνή. Μου λείπει να κάνω συναυλίες. Μου λείπει η μπάντα μου. Μου λείπει το συνεργείο μου. Μου λείπει όλο το πράγμα».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured