Ναταλία Πετρίτη

Το περιεχόμενο των πρόσφατων σχόλιών του για την trans κοινότητα ξεκαθάρισε ο Brian May, ισχυριζόμενος ότι αυτά διαστρεβλώθηκαν από έναν βρετανό δημοσιογράφο.

Σε συνέντευξή του με τη Mirror που δημοσιεύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ο κιθαρίστας των Queen μεταδόθηκε ότι ισχυρίστηκε πως ο νέος κανονισμός των BRIT Awards σχετικά με την κατάργηση των έμφυλων βραβεύσεων είναι μια επίθεση στην προσωπική ελευθερία. Ο ίδιος αναρωτήθηκε επίσης αν οι Queen θα ήταν «αναγκασμένοι» να περιλαμβάνουν transgender και multi-racial μέλη στο συγκρότημά τους αν υπήρχαν σήμερα.  

Σε προσωπική του ανάρτηση στο Instagram τη Δευτέρα, ο May ανέφερε πως έπεσε θύμα «ενέδρας» από τον δημοσιογράφο και ότι μεταδόθηκαν τα λόγια του σαν να έκανε επίθεση στην trans κοινότητα.

«Τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια» ανέφερε ο May. «Τα λόγια μου διαστρεβλώθηκαν με μαεστρία. Έπρεπε να είμαι υποψιασμένος και να μην μιλήσω σε αυτά τα αρπακτικά του Τύπου. Απολογούμαι ειλικρινά σε οποιονδήποτε πληγώθηκε από αυτήν την ιστορία. Η καρδιά μου είναι όπως πάντα ανοιχτή σε ανθρώπους κάθε χρώματος, φυλής, φύλων, σεξουαλικών ταυτοτήτων, μεγέθους – και σε όλα τα πλάσματα γενικά. Όλοι μας αξίζουμε τον σεβασμό αλλά και την ισότητα σε αυτόν τον κόσμο».

https://www.instagram.com/p/CWztZHEK-wH/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured