Ναταλία Πετρίτη

Οι St. Vincent, Iggy Pop και Grimes θα είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που θα βρεθούν στις σελίδες του ημερολογίου της Pirelli για το 2022.

Το ημερολόγιο, φωτογραφίες για το οποίο τράβηξε ο Bryan Adams, περιλαμβάνει επίσης υλικό καλλιτεχνών όπως οι Cher, Jennifer Hudson, Normani, Rita Ora, Bohan Phoenix, Kali Uchis, Saweetie, αλλά και τον ίδιο τον Adams.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, «οι μουσικοί που συμμετέχουν στο ημερολόγιο βιώνουν στο set της φωτογράφισης στιγμές από τη ζωή on tour, από την ένταση πριν από μια εμφάνιση, στα διαλείμματα ανάμεσα στις πρόβες και τις συναυλίες, αλλά και στα ταξίδια από την μία πόλη στην επόμενη και στη μοναξιά των δωματίων ξενοδοχείων».

«Θα ήταν πολύ δύσκολο να καταγράψω όλα όσα συμβαίνουν σε μια περιοδεία σε δύο μόλις μέρες. Γι’ αυτό προσπάθησα να αναπαραστήσω μερικές από τις πτυχές της, για παράδειγμα το ότι οι μουσικοί δεν βλέπουμε ποτέ την πρόσοψη του κτιρίου όπου θα παίξουμε, αλλά μόνο το πίσω μέρος. Βλέπουμε το backstage, βλέπουμε το υπόγειο, πάμε από την πόρτα του stage σε αυτή του αυτοκινήτου που θα μας πάει στο ξενοδοχείο. Βλέπουμε συνεχώς πόρτες και πάντα υπάρχει η αίσθηση του ταξιδιού», δήλωσε ο Adams για τη δημιουργία του ημερολογίου.

Δείτε εδώ το digital event για την παρουσίαση του ημερολογίου της Pirelli:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured