Ναταλία Πετρίτη

Ένα trailer για το νέο Black Album photo book τους μοιράστηκαν οι Metallica, το οποίο τιτλοφορείται The Black Album in Black & White.

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται φωτογραφίες του συγκροτήματος από το 1991, όταν και δούλευαν πάνω στο Black Album, την 5η δηλαδή δισκογραφική τους δουλειά.

Το βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στα πλαίσια των εορτασμών για την 30η επέτειο της κυκλοφορίας του δίσκου και για αυτό οι Metallica έχουν συνεργαστεί με τον φωτογράφο Ross Halfin.

Οι θαυμαστές του συγκροτήματος θα έχουν την ευκαιρία να δουν στο βιβλίο προηγουμένως αδημοσίευτες φωτογραφίες των Metallica, που τραβήχτηκαν τόσο κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του Black Album, όσο και στην περιοδεία τους μετά την κυκλοφορία του που διήρκεσε 300 ολόκληρες ημέρες, από το 1991 μέχρι και το 1993.

Δείτε το trailer για την κυκλοφορία του βιβλίου, στο οποίο μιλούν οι Halfin, James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett, Jason Newsted και Robert Trujillo, ο οποίος συμμετείχε τότε στην περιοδεία των Metallica με την τότε μπάντα του, τους Suicidal Tendencies.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured