Ναταλία Πετρίτη

Πληροφορίες για την πορεία της δημιουργίας του επίσημου biopic της έδωσε η Madonna στο κοινό της, ενημερώνοντας πως το σενάριο για αυτό είναι «σχεδόν έτοιμο».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον προηγούμενο μήνα ότι πρόκειται να συμμετάσχει τόσο στη συγγραφή του σεναρίου, όσο και στη σκηνοθεσία μιας ταινίας, την οποία περιέγραψε ως «οπτική αυτοβιογραφία» της.

Με μια ανάρτηση στο Instagram, η Madonna μοιράστηκε με τους ακολούθους της μια σειρά από φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένης μίας όπου εμφανίζεται να ποζάρει κρατώντας το σενάριο της ταινίας.

«Είμαι ευγνώμων για την επιτυχία του Madame X, για το ότι το σενάριό μου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και για το ότι έχω την υποστήριξη των όμορφων παιδιών μου» έγραψε η Madonna κάτω από την ανάρτηση.

Για τις ανάγκες της ταινίας, η Madonna συνεργάζεται με την επίσης σεναριογράφο, Erin Cressida Wilson, ενώ στο project φαίνεται πως συμμετέχει και η Diablo Cody, που στο παρελθόν έχει τιμηθεί με βραβείο Oscar για το σενάριό της στην ταινία Juno του 2007.

Η Madonna έχει μέχρι στιγμής περιγράψει την εμπειρία της συγγραφής του σεναρίου για το biopic της ως μια «εξουθενωτική, ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία». Επιπλέον έχει αναφέρει πως είναι «σαν να κάνει ψυχοθεραπεία», αφού καλείται να θυμηθεί κάθε λεπτομέρεια της παιδικής της ηλικίας μέχρι και σήμερα.

https://www.instagram.com/p/CVOkoXNohOl/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured