news.team

φωτογραφία: Christie Goodwin

Δοξασμένοι ως μία από τις τιτάνιες μπάντες του hard rock ήχου, οι Rainbow μετρούν πωλήσεις 28.000.000 αντιτύπων σε παγκόσμια κλίμακα. 

Πολλοί, ωστόσο, θεώρησαν ότι ο κύκλος τους έκλεισε αρμονικά και φυσιολογικά το 1997, όταν διαλύθηκαν για 2η φορά στην ιστορία τους. Ωστόσο ο Ritchie Blackmore τους ξανάστησε το 2015 για μερικές συναυλίες και το 2018 τους έθεσε ξανά σε πλήρη κίνηση, με τον Ronnie Romero από τη Χιλή να αναλαμβάνει χρέη τραγουδιστή.

Πέρυσι, οι fans είδαν την κυκλοφορία του άλμπουμ Memories In Rock II (Γερμανία #26), μια ζωντανή ηχογράφηση από τη βρετανική περιοδεία του 2017, η οποία περιλάμβανε ως bonus track κι ένα καινούριο τραγούδι. Και τώρα, οι Rainbow επιστρέφουν με ένα ακόμα νέο άσμα: έχει τίτλο "The Storm" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Οι αφοσιωμένοι βέβαια fans του Blackmore, θα προσέξουν ότι το "The Storm" είναι μεν καινούριο, αλλά όχι και φρέσκο. Επί της ουσίας, δηλαδή, πρόκειται για νέα ηχογράφηση, στο στυλ των Rainbow, ενός παλιότερου τραγουδιού των Blackmore's Night -του γκρουπ που διατηρεί ο Blackmore με τη γυναίκα του Candice Night- από το άλμπουμ του 2001 Fires At Midnight.

«Έχει γίνει πολύ διασκεδαστικό να παίζω με τους νέους Rainbow», δήλωσε πρόσφατα ο Blackmore, «τα υπόλοιπα παιδιά αποκτούν ολοένα και περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενώ ο Ronnie έχει αποδειχθεί φανταστικός τραγουδιστής. Η πλειονότητα των μέχρι στιγμής συναυλιών μας, βγήκε sold-out».

{youtube}z9s_7G1DIH8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured