Στις δικές μας σελίδες, ο Άγγελος Κλειτσίκας είχε τα χειρότερα να πει για τον νέο δίσκο των Foals Everything Not Saved Will Be Lost – Part 1 (δείτε εδώ), ωστόσο η μπάντα του Γιάννη Φιλιππάκη διατηρεί αλώβητη τη δημοτικότητά της στο εναλλακτικό κοινό: το άλμπουμ πήγε καρφί στο #2 της Βρετανίας, μπήκε στο #58 των Η.Π.Α. και έλαβε καλές θέσεις και σε άλλες βασικές αγορές (Αυστραλία #11, Γαλλία #17, Καναδάς #26, Γερμανία #15).

Το promo λοιπόν συνεχίζεται ακάθεκτο, αυτήν τη φορά με ένα καινούριο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Cafe D’Athens": το σκηνοθέτησαν οι Jonny Costello & Charlotte Audrey και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Οι Foals δεν έχουν ακόμα βγει σε περιοδεία για τον νέο δίσκο, το πλάνο είναι να το πάνε χαλαρά για την άνοιξη (έχουν μόλις μία συναυλία τον Μάιο, στο Λιντς) και να «χτυπήσουν» το καλοκαίρι, ξεκινώντας βρετανική περιοδεία από το O2 Victoria Waterhouse του Μάντσεστερ (11 Ιουνίου).

Παράλληλα, ο κιθαρίστας τους Jimmy Smith ανακοίνωσε στο ΝΜΕ ότι ξεκινά ηχογραφήσεις για ένα σόλο άλμπουμ, το οποίο θα πραγματεύεται την ιστορία ενός Ρώσου κοσμοναύτη χαμένου στο Διάστημα.

{youtube}liM9LaSo3Tw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured