news.team

φωτογραφία: Louise Haywood-Schiefer

Κάμποσο ντόρο έκαναν οι Fat White Family στο indie στερέωμα πίσω στο 2016, όταν έβγαλαν το 2ο τους άλμπουμ Songs For Our Mothers (Βρετανία #61). Στην πρώτη τους ωστόσο επίσκεψη στην Ελλάδα, για το Rockwave Festival 2017, δεν ικανοποίησαν, αφήνοντας έτσι το εγχώριο εναλλακτικό κοινό με ένα ερωτηματικό (δείτε την ανταπόκριση του Μιχάλη Τσαντίλα, εδώ).

Στις αρχές πάντως της φετινής χρονιάς, οι Fat White Family εντυπωσίασαν με το "Feet" -τόσο με το τραγούδι, όσο και με το βιντεοκλίπ του, το οποίο είχε τον τραγουδιστή τους Lias Saoudi να περιπλανιέται γυμνός και εξουθενωμένος ανάμεσα σε νεκρούς στρατιώτες, στα χαρακώματα ενός αδιευκρίνιστου πολέμου.

Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να πάρουμε μία ακόμα «γεύση» από τα επικείμενα σχέδιά τους, ακούγοντας ένα ακόμα νέο τραγούδι: λέγεται "Tastes Good With Τhe Money" και μπορείτε να το βρείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. Έχει μάλιστα και ένα επίσημο βιντεοκλίπ, το οποίο έχει σκηνοθετήσει η ...Róisín Murphy(!!), με ένα στυλ που σε πολλούς θύμισε Monty Python.

«Ήθελα εδώ και χρόνια να γυρίσω ένα βιντεοκλίπ για τραγούδι τους, είμαι τρελή fan» δήλωσε η Murphy, η οποία επιβεβαίωσε τη Monty Python αναφορά μιλώντας στον βρετανικό Τύπο: «η ιδέα μου ήρθε λόγω όλης αυτής της σύγχυσης που έχει δημιουργηθεί πολιτικά για όσους ζούμε στη Βρετανία τη δεδομένη συγκυρία».

Το "Tastes Good With Τhe Money" προλογίζει έναν νέο δίσκο ονόματι Serfs Up!, που αναμένεται να βγει από τη Domino στις 19 Απριλίου.

Όσο για τη Róisín Murphy, την περιμένουμε στην Αθήνα αυτό το καλοκαίρι, καθώς την έχει ήδη ανακοινώσει το Release Athens Festival για την Κυριακή 23 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Η Ιρλανδή σταρ θα πλαισιώσει τη συναυλία του Hozier, μαζί με τους Hooverphonic.

{youtube}VLTWNfyMS5Y{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured